ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρήτη: Πέθανε μία εβδομάδα μετά τον γιο της – Θλίψη για τη μητέρα που δεν γνώριζε τον θάνατό του

1 min read

Τραγωδία χωρίς τέλος για οικογένεια στην Κρήτη. Μία εβδομάδα μετά την ταφή του 20χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε σε τροχαίο, σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα του η οποία πέθανε έπειτα από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 52χρονη γυναίκα δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της καθώς βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όταν συνέβη το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της, στην Πλατεία Κορνάρου.

Η Χ.Π ήταν φιλόλογος στο Καπετανάκειο, ενώ σήμερα θα την αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι, στις 14.00 το μεσημέρι, στο Νέο Κοιμητήριο, στο Ηράκλειο.

Αφήνουν λουλούδια στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη περασμένη Δευτέρα,  το 20χρονο αγόρι, στο Νέο Κοιμητήριο μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο.

Καθημερινά φίλοι του 20χρονου σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αφήνουν λουλούδια στο σημείο, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι αυτό το γλυκό παιδί, με όνειρα για το μέλλον, δεν θα ξαναδεί το φως της ημέρας. Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει πόσο απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Ο 20χρονος Γιώργος ήταν φοιτητής στο ΕΛΜΕΠΑ και σπούδαζε στο τμήμα λογιστικής.

Κρήτη-τροχαίο-20χρονος

Πώς έγινε το τροχαίο

Ο ίδιος τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου, επέστρεφε από τη βόλτα του. Το ρολόι έδειχνε 6.30 το πρωί, όταν ο 20χρονος έβγαινε με τη μοτοσικλέτα του από την Κυρίλλου Λουκάρεως προς την Αγίου Μηνά.

Ο ίδιος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα φωτισμού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον άτυχο φοιτητή.

Τι έδειξε η αυτοψία των τροχονόμων

Το άψυχο σώμα του 20χρονου σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν, βρέθηκε σε απόσταση περίπου έξι μέτρων από το αρχικό σημείο της πρόσκρουσης, ενώ η μηχανή σε απόσταση περίπου 20 μέτρων.

Αυτό που διαπιστώθηκε, από την αυτοψία των τροχονόμων ήταν ότι ο οδηγός της μηχανής δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο, αφού δεν εντοπίστηκαν ίχνη από φρενάρισμα στο οδόστρωμα.

Μάλιστα ο άτυχος Γιώργος φέρεται σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, να μην είχε το δίπλωμα που απαιτείται για τη μεγάλου κυβισμού μηχανή ιδιοκτησίας του. Φορούσε πάντως κράνος.

cretapost

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.