ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρήτη: Πακιστανός παρενοχλούσε ανηλίκους σε παραλία των Χανίων

1 min read
astynomia_0

Το απόγευμα της Κυριακής, εντοπίστηκε από έναν πατέρα, ένας Πακιστανός την που έκανε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος ανηλίκων παιδιών στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Ο πατέρας τον παρακολουθούσε από ώρα και τον ακινητοποίησε για να τον παραδώσει στην Αστυνομία.

Ο 37χρονος αλλοδαπός εθεάθη να κάνει βόλτες πάνω-κάτω στην αμμουδιά ντυμένος με βερμούδα και πουκάμισο και να παρατηρεί τις ομπρέλες θαλάσσης χωρίς να πουλάει κάτι, όμως όταν έβλεπε κάποιο παιδάκι μόνο του έξω στην ακτή ενώ οι γονείς του είχαν μπει στη θάλασσα, πλησίαζε και του έκανε προκλητικές χειρονομίες.

Οι ύποπτες κινήσεις του είχαν ήδη παραξενέψει κάποιους λουόμενους οι οποίοι άρχισαν να τον παρατηρούν. Ένας πατέρας αντιλήφθηκε ότι έκανε άσεμνες χειρονομίες σε παιδιά, ακόμη και κοντά στις ντουζιέρες και τις τουαλέτες της παραλίας και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Στην ακτή έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι φόρεσαν χειροπέδες στον 37χρονο αλλοδαπό, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.