ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρήτη: Νοσηλευτής συνελήφθη για δολοφονική απόπειρα, αλλά… επιστρέφει κανονικά στη δουλειά του!

1 min read

Διατηρούσε παράλληλη σχέση με δύο γυναίκες, τις οποίες απείλησε με μαχαίρι όταν του ζήτησαν εξηγήσεις

Νοσηλευτής, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, επειδή απείλησε με μαχαίρι δύο γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε παράλληλη σχέση, επιστρέφει στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, σαν να μην τρέχει τίποτα!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των εργαζομένων στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος πρόκειται να αναλάβει νυχτερινή βάρδια ως αποκλειστικός.

Ο 54χρονος νοσηλευτής διατηρούσε σχέσεις με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, η μία εκ των οποίων, συνάδελφός του. Όταν οι δύο τους αντιλήφθηκαν κάποια στιγμή τι συμβαίνει, πήγαν σπίτι του για να τού ζητήσουν εξηγήσεις και τότε ο 54χρονος τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να τις απειλεί. Η μία κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του 54χρονου, ενώ η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Για την επιστροφή του στο νοσοκομείο, πάντως, είναι ενήμερη και η διοίκηση του ιδρύματος, στην οποία έχει γίνει η σχετική αναφορά, με την υπόθεση να βρίσκεται, πλέον, στη φάση της διερεύνησης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.