ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρίση Ινδίας-Πακιστάν: Οκτώ νεκροί σε νέες συρράξεις στα σύνορα

1 min read

Αναφορές εκατέρωθεν για επιθέσεις στην περιοχή του Κασμίρ – Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι

Μία μητέρα με τα παιδιά της και συνολικά οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν, μετά από εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν ένοπλες ομάδες των δύο κρατών.

Η παράδοση του Ινδού πιλότου από το Πακιστάν απέτρεψε την εκδήλωση ενός πολέμου, αλλά δεν κατεύνασε εντελώς τα πνεύματα, καθώς η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη και υπάρχουν ακόμα σπίθες που μπορούν να βάλουν εκ νέου φωτιά.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, δύο Πακιστανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στην ουδέτερη ζώνη που έχει θεσπιστεί, στα σύνορα των δύο χωρών, στο Κασμίρ. Στον δεύτερο γύρο βολών από την πλευρά της Ινδίας, επλήγησαν σπίτια πολιτών, με συνέπεια ένα αγόρι να χάσει τη ζωή του και άλλα τρία άτομα να τραυματιστούν.

Στην πλευρά της Ινδίας, μία μητέρα και τα δύο παιδιά της σκοτώθηκαν, όταν οβίδα από το Πακιστάν ισοπέδωσε το σπίτι που διέμεναν, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο πατέρας της οικογένειας. 

Νωρίτερα το Πακιστάν είχε ανακοινώσει ότι άλλοι δύο πολίτες σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από πυρά που προήλθαν από την πλευρά της Ινδίας.

Δημοσίευση στα Social Media