ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρητικός έκανε μήνυση στον Μπουτάρη για το συλλαλητήριο και το Σκοπιανό

1 min read

«Όλοι οι Μπουτάρηδες της Ελλάδος κι όλοι όσοι έχουν κάνει προδοσία έστω από το ‘74 και ύστερα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες»

Ένας Κρητικός πρωτοστάτης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη, ανέβηκε σήμερα στην συμπρωτεύουσα και κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, τόσο για τους χαρακτηρισμούς του για όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο όσο και για «προδοσία».

Σύμφωνα με το cretapost.gr, o Βαγγέλης Γραμματικάκης ήταν εκείνος ο οποίος συντόνισε τους έφιππους Κρητικούς στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Tα όσα όμως ακολούθησαν μετά από την συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, τον εξόργισαν τόσο που προχώρησε στην μηνυτήρια αναφορά.

«Μετά τα όσα συνέβησαν βγήκε ο κ. Μπουτάρης, και χαρακτήρισε κατάπτιστους όλους όσοι προχώρησαν σε αυτή την δημοκρατική, ειρηνική και πολύ προσεγμένη δημοκρατική διαδικασία. Στη συνέχεια βγαίνει και ο πρωθυπουργός και μας χαρακτηρίζει «ετερόκλητος όχλος». Αυτά τα πράγματα δεν έχουν καμία θέση την δημοκρατία. Στην δημοκρατία αν διαφωνείς μαζί μου με διάλογο προσπαθείς να με πείσεις. Δεν με βρίζεις. Αυτό εγώ δεν το ανέχομαι. Δεν δέχομαι αυτόν τον τρόπο έκφρασης, δεν το δέχομαι για τον δημοκρατικό πολιτισμό που πρέπει να έχουμε. Ο κ. Μπουτάρης, ως πρώτος πολίτης, έπρεπε να διδάσκει δημοκρατία και πολιτισμό και όχι να βρίζει. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ και σε αυτό το πνεύμα προχώρησα στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο Βαγγέλης Γραμματικάκης.

Την ίδια ώρα δήλωσε πως για την κίνησή του αυτή υπήρχε άλλος ένας λόγος.

«Ενώ γίνεται μία μία διαπραγμάτευση που δεν έχει τελειώσει βγαίνει  ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης – που είναι η καρδιά της Μακεδονίας κι έχει μεγάλο βάρος ο λόγος του – και λέει στα μετώπισθεν ότι όλα τελείωσαν και χάσαμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα. Είναι δυνατόν να τα ανεχτούμε αυτά απ’ αυτούς που μας κυβερνούν; Έκανα, λοιπόν, αυτή τη μήνυση προς τον Μπουτάρη για να πω ότι όλοι οι Μπουτάρηδες της Ελλάδος κι όλοι όσοι έχουν κάνει προδοσία έστω από το ‘74 και ύστερα καταστρέφοντας αυτόν τον τόπο πρέπει να υποστούν τις συνέπειες» υπογράμμισε ο κ. Γραμματικάκης.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση