ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κραυγή αγωνίας από εγκλωβισμένους στην ορεινή Φθιώτιδα – Χωρίς νερό και ρεύμα επί 6 μέρες

1 min read

Αποκλεισμένοι χωρίς νερό και ρεύμα παραμένουν επί έξι ημέρες τρεις άνθρωποι στο ορεινό χωριό της Φθιώτιδας, Δάφνη.

Ένας από τους εγκλωβισμένους μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης (8/1) και απεύθυνε έκκληση προς πάσα κατεύθυνση ώστε να ολοκληρωθεί η διάνοιξη του δρόμου.

Όπως τόνισε ο κ. Μάκης Φέρτης, επικοινωνούν καθημερινά με τον πρόεδρο της κοινότητας που τους ενημερώνει ότι από μέρα σε μέρα θα έρθει το εκχιονιστικό ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα αλλά ακόμη δεν έχει φθάσει…

«Εμείς βρισκόμαστε 4,5 χλμ. μακριά από το χωριό, σε σταυλικές εγκαταστάσεις γιατί είμαστε κτηνοτρόφοι. Εδώ έχουμε φωτισμό από μια μπαταρία, θέρμανση έχουμε μια ξυλόσομπα, τα τρόφιμά μας φτάνουν για 2-3 μέρες το πολύ και ήδη είμαστε στην έκτη, το νερό έχει τελειώσει, υπάρχει μια πηγή στα 500 μ. που πάμε μια φορά τη μέρα και παίρνουμε δυο μπιτονάκια νερό να πιούμε αλλά κι αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί το χιόνι είναι ένα μέτρο. Οι γονείς μου είναι ηλικιωμένοι και χρειάζονται φάρμακα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Δάφνη Φθιώτιδας είναι χωριό το οποίο ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Υπάτης του διευρυμένου Δήμου Λαμιέων. Είναι ένα ορεινό χωριό χτισμένο στους πρόποδες των Βαρδουσίων, νοτιοδυτικά της Λαμίας, σε υψόμετρο 1.120 m περίπου. Απέχει 60 km από τη Λαμία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.