ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κραυγή αγωνίας από τη μάνα της 16χρονης Ραφαηλίας που εξαφανίστηκε: «Θέλω να ακούσω την φωνή της» (video)

1 min read

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια της 16χρονης Ραφαηλίας τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το απόγευμα της Τετάρτης.

  • Το 16χρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε από τις Σέρρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής και η μητέρα της κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να της πει ότι είναι καλά το παιδί της.

Η μητέρα της Ραφαηλίας, ηκ. Σοφία μίλησε στο epiloges.tv και με δάκρυα στα μάτια παρακαλεί το παιδί της αν την ακούει ή οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, να της διαβεβαιώσει ότι η κόρη της είναι καλά στην υγείας της.

«Φοβάμαι πολύ γιατί το παιδί μου έφυγε πρώτη φορά από το σπίτι. Δεν έχει τύχει ποτέ αυτό. Είναι ένα παιδί ήσυχο, σεμνό και τα βράδια δεν γυρίζει μόνη της γιατί φοβάται το σκοτάδι. Δεν ξέρω αν έχει κάποιον κρυφό δεσμό, πιστεύω θα μου το έλεγε» αναφέρει η μητέρα της κάνει έκκληση στην κόρη της: «Αν με ακούει, να με πάρει ένα τηλέφωνο, αυτό που φοβάμαι είναι μήπως έπαθε τίποτα καλό» προσθέτει η μητέρα της.

Η Ραφαηλία δεν είχε κινητό τηλέφωνο ούτε προφίλ στα social media. Τη ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπλουζάκι, μαύρη μακριά φούστα. Το ανήλικο κορίτσι έχει πολύ μακριά μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια και στρογγυλό πρόσωπο.

Η μητέρα της περιγράφει ότι το βράδυ κοιμήθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι, όμως το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποιήσε ότι το παιδί της δεν ήταν εκεί. Η κα. Σοφία δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της στην αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο εξέδωσε Missing Alert.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.