ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κραυγή αγωνίας από τη Super League 1 «Μη διαλύσετε τις ΠΑΕ και το ποδόσφαιρο»

1 min read

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει στο σημερινό (12:00) του διάγγελμα lockdown σε ολόκληρη τη χώρα και φυσικά τίθεται ένα μεγάλο ερωτηματικό αναφορικά με το πρωτάθλημα της Super League 1.

ΠΗΓΗ: filathlos

To μήνυμα που έστελναν προς πάσα κατεύθυνση από τη Λίγκα είναι πως «αν δεν διεξαχθούν παιχνίδια για ένα μήνα, θα είναι η απόλυτη καταστροφή για τις ομάδες μας. Μη μας διαλύσετε. Χωρίς αγώνες η Nova δεν θα μας πληρώνει και το προϊόν θα υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά».

Βεβαίως, κανένας αρμόδιος δεν τους έδινε εγγυήσεις ότι τα παιχνίδια πρωταθλήματος θα αποτελέσουν εξαίρεση από το lockdown. Από τη ΓΓΑ αδυνατούσαν να τους διαφωτίσουν για το τι θα συμβεί τελικά, καθώς οι σχετικές αποφάσεις λαμβάνονται από το Μέγαρο Μαξίμου και τον τελευταίο λόγο έχουν οι λοιμωξιολόγοι.

Στη χώρα μας, πάντως, θα διεξάγονται κανονικά οι ευρωπαϊκοί αγώνες Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχιστούν και οι προπονήσεις των ομάδων

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.