ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρατούμενοι οι δυο νεαροί για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

1 min read

Ï 19÷ñïíïò êáé ï 21÷ñïíïò, öåñüìåíïé ùò äñÜóôåò ôçò äïëïöïíßáò ôçò öïéôÞôñéáò óôç Ñüäï, ìåôáöÝñïíôáé áðü áóôõíïìéêïýò óôçí áíáêñßôñéá Ñüäïõ üðïõ æÞôçóáí êáé ðÞñáí ðñïèåóìßá ãéá íá áðïëïãçèïýí ôçí åñ÷üìåíç ÐáñáóêåõÞ. Åíáíôßïí ôïõò Ý÷ïõí áóêçèåß ðïéíéêÝò äéþîåéò ãéá áíèñùðïêôïíßá áðü ðñüèåóç óå Þñåìç øõ÷éêÞ êáôÜóôáóç êáé ãéá âéáóìü. (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ÁÑÃÕÑÇÓ ÌÁÍÔÉÊÏÓ)

Ολοκληρώθηκε η κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους

Προσωρινά κρατούμενοι, με εντολή της Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως κρίθηκαν πριν από λίγα λεπτά, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια.

Οι δυο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν και εξετάστηκαν κατ΄ αντιπαράσταση, μετά και την απαίτηση του δικηγόρου της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας, Αλέξη Κούγια.

Τόσο η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου και ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου αποφάσισαν ομόφωνα την κράτησή τους, όπως μεταδίδει η Δημοκρατική της Ρόδου.

Οι δύο κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Ρόδου συγκεντρώθηκε από το πρωί πλήθος κόσμου και προκλήθηκαν μικροεπεισόδια. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση της ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών που είχαν αναπτυχθεί από νωρίς. πέριξ και εντός του κτιρίου.

Σημειώνεται ότι τα μέτρα φύλαξης των δύο κατηγορούμενων ήταν δρακόντεια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.