Κράτος εν κράτει οι ΜΚΟ στα νησιά: Καταλαμβάνουν χώρους και τους κάνουν “hot spot”!

Κράτος εν κράτει οι ΜΚΟ στα νησιά: Καταλαμβάνουν χώρους και τους κάνουν “hot spot”!

Κράτος εν κράτει οι ΜΚΟ στα νησιά: Καταλαμβάνουν χώρους και τους κάνουν “hot spot”!

Μπορεί κάθε τρεις και λίγο οι συριζαίοι να δηλώνουν ότι θα ελέγξουν τις ΜΚΟ, αλλά από ό,τι φαίνεται «το αίμα νερό δεν γίνεται» και αυτές συνεχίζουν να δρουν (και να κονομάνε) ανεξέλεγκτα. Έτσι, λοιπόν, πραγματικά απίστευτες καταγγελίες φτάνουν από την Λέσβο, όπου οι κάτοικοι παρακολουθούν αποσβολωμένοι την ασύδοτη δραστηριότητα των ΜΚΟ, που καταλαμβάνουν χώρους στο νησί τους και εγκαθιστούν λαθρομετανάστες.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κατζανός, ανέφερε πως «όπου θέλει ο κάθε ένας στήνει σκηνές και βάζει μέσα ανθρώπους. Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον κοινωνική συνοχή στο νησί».

Ενώ το lesvospost δημοσίευσε καταγγελία από ιδιοκτήτη γνωστού χώρου στην περιοχή της Λάρσου (περιοχή Κλιτς Ευεργέτουλα-Κεραμειών), ο οποίος ανέφερε πως τις τελευταίες μέρες έχει μετατραπεί παράνομα σε άτυπο Hot Spot.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου έχει και αντίγραφο του συμφωνητικού μίσθωσης, σύμφωνα με το οποίο έχουν νοικιαστεί δύο ακίνητα, επιφάνειας 227,35 τ.μ. το καθένα σαν αποθήκες (το ένα ηλεκτροδοτούμενο), για το χρονικό διάστημα από 1/8/2017 έως 1/3/2018.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η ΜΚΟ αρνείται να εγκαταλείψει το χώρο, αν και το μισθωτήριο έχει λήξει εδώ και 3 μήνες, χωρίς να έχει ανανεωθεί και παρά τις οχλήσεις του ιδιοκτήτη να απελευθερώσουν το χώρο.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως ο εξωτερικός χώρος όπου υπάρχει το γήπεδο 5×5 και ο χώρος πάρκινγκ, έχουν μετατραπεί από το Σάββατο 27 Μαΐου σε υπαίθριο camp με πάνω από 150 σκηνές στις οποίες διαμένουν προσωρινά (;) Κούρδοι οι οποίοι αναγκάστηκαν να φύγουν από τη Μόρια μετά τα βίαια επεισόδια της Παρασκευής.

Όλα αυτά, βεβαίως, οι ΜΚΟ δεν τα κάνουν από «αλληλεγγύη», αλλά επειδή το όλο θέμα έχει απίστευτα μεγάλη κονόμα, με τις ευλογίες του κράτους. Γι’ αυτό σύσσωμο όλο αυτό το κατεστημένο εχθρεύεται θανάσιμα την Χρυσή Αυγή. Διότι θέλει να τους κόψει το… παντεσπάνι που τρώνε παράνομα στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

Δημοσίευση στα Social Media

Newskamatero

Related Posts

Συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το πιλοτήριο καναντέρ πάνω από τις φλόγες

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το πιλοτήριο καναντέρ πάνω από τις φλόγες

Create AccountLog In Your Account