ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κουκάκι όπως… παλιό Κολωνάκι: Γκαρσονιέρες 30 τετραγωνικών νοικιάζονται για 1.000 ευρώ!

1 min read

Κουκάκι όπως... παλιό Κολωνάκι: Γκαρσονιέρες 30 τετραγωνικών νοικιάζονται για 1.000 ευρώ!

Στο «μαγευτικό» Κουκάκι, την πιο δημοφιλή περιοχή στις λίστες της Airbnb, πλησίον της Ακρόπολης και του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, φαίνεται πως επενδύουν ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Τα ενοίκια, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, έχουν αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο κατά 30%-50% εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, ενώ τα διαθέσιμα διαμερίσματα δεν αρκούν, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των τουριστών και υποψηφίων πελατών.

Σύμφωνα με τις σελίδες αγγελιών, γκαρσονιέρα-δώμα 31τμ νοικιάζεται προς 1.050 ευρώ, «επιπλωμένο και με όλα τα comfort», ενώ η τιμή ενοικίασης για ένα μεγαλύτερο σπίτι, 85τμ, επίσης επιπλωμένο, φτάνει τα 1.800 ευρώ. Στα 1.100 ευρώ κυμαίνεται το ενοίκιο για τα 55τμ.

«Οι ιδιοκτήτες δεν προλαβαίνουν να βάλουν αγγελία και να τα αναθέσουν σε μεσιτικά γραφεία. Αρκετοί μάλιστα εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, για να νοικιάσουν κυρίως τις μονοκατοικίες, τα νεοκλασικά. Υπάρχουν επίσης και ιδιώτες πολλοί, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, δικηγόροι που νοικιάζουν διαμερίσματα και τα εκμεταλλεύονται για να εισπράττουν. Είναι πολύ κερδοφόρα επιχείρηση. Φανταστείτε ότι ένα διαμέρισμα 67-70 μέτρα μπορεί να εισπράττετε πάνω από 70-100 ευρώ τη βραδιά, είναι ένα καλό εισόδημα» αναφέρει στο protothema.gr ο κ. Νίκος Σπυρόπουλος, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή.

Δικαίως ίσως, το Κουκάκι αναφέρθηκε πρόσφατα σε άρθρο της VOGUE ως η πιο «cool» γειτονιά της Αθήνας.

image (c) protothema.gr

image (c) protothema.gr

image (c) protothema.gr

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.