ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κως: Στο εδώλιο Άγγλος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού

1 min read

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου την 12η Φεβρουαρίου 2018, θα καθίσει ένας Άγγλος που φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει ομοεθνή του!

Συγκεκριμένα, αφού παρέσυρε την εγκαλούσα με τη βία στο δωμάτιό του, απαίτησε να βγάλει τα ρούχα της και να έρθουν σε συνουσία χωρίς τη συναίνεσή της, πλην όμως η πράξη του δεν ολοκληρώθηκε για λόγους ανεξάρτητους της βούλησής του, καθώς η κοπέλα αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από το δωμάτιο.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής:

Ο κατηγορούμενος, τον Οκτώβριο 2013 μετέβη στην Κω, συνοδευόμενος από τα ανήλικα τέκνα του για διακοπές και διέμενε σε ξενοδοχείο του νησιού.

Εκεί γνωρίστηκε με την φερόμενη ως θύμα και τη μητέρα της, επίσης αγγλικής υπηκοότητας και άρχισαν να κάνουν παρέα.

Την 29η Οκτωβρίου 2013, ενώ βρίσκονταν όλοι μαζί στο μπαρ του ξενοδοχείου, η μητέρα του θύματος, προθυμοποιήθηκε να κρατήσει στο δωμάτιο της τα παιδιά του κατηγορουμένου, ώστε να πάει βόλτα με την θυγατέρα της, αφού στο μεταξύ είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους σχέση εμπιστοσύνης.

Πράγματι η Αγγλίδα μετέβη με τον κατηγορούμενο σε μπαρ του νησιού, όπου κατανάλωσαν ποτά.

Κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, ο κατηγορούμενος, εμφανώς μεθυσμένος, την τράβηξε με τη βία και χωρίς τη συναίνεσή της στο δωμάτιό του, όπου απαίτησε να βγάλει τα ρούχα της και να έρθουν σε συνουσία.

Η εγκαλούσα όμως αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από το δωμάτιο, ο κατηγορούμενος όμως την ακολούθησε και αφού την ακινητοποίησε κρατώντας τη σφιχτά από το χέρι, τη χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την στο έδαφος και προκαλώντας της οίδημα-εκχύμωση μετωπιαίας χώρας, εκδορές δεξιάς άκρας χειρός, εκχύμωση δεξιού βραχιονίου, μώλωπα δεξιά κνήμης και εκδορά δεξιάς κνήμης.

Τα ανωτέρω προκύπτουν τόσο από την κατάθεσή της, όσο και της μητέρας της, η οποία ακούγοντας τη φασαρία βγήκε από το δωμάτιό της και είδε τον κατηγορούμενο να χτυπάει την κόρη της, αλλά και από την ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποιεί τις σωματικές κακώσεις.

Σημειώνεται ότι η ανήλικη κόρη του κατηγορούμενου, κατέθεσε ότι η φερόμενη ως θύμα παραπάτησε και χτύπησε.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.