ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορυφώνεται σήμερα το θρίλερ για τον Ν.Τζόκοβιτς – Αναβλήθηκε η κλήρωση για το Australian Open

1 min read

Κορυφώνεται σήμερα το θρίλερ για την περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, η οποία ξεκίνησε όταν έλαβε τελικά την άδεια να συμμετάσχει στο Australian Open, όμως στη συνέχεια οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να του ακυρώσουν τη βίζα και να τον κρατήσουν σε ξενοδοχείο καραντίνας, μέχρις ότου τελικά το δικαστήριο τον δικαιώσει. 

Ωστόσο η περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν τελείωσε καθώς ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας σε μια κίνηση προφανούς πολιτικής σημασίας – μιας και η κυβέρνηση της Αυστραλίας «υπερηφανεύεται» για τη σκληρή πολιτική της όσον αφορά το θέμα του εμβολιασμού και των μέτρων για τον κορωνοϊό – φέρεται να εξετάζει την εκ νέου ακύρωση της βίζας του Σέρβου τενίστα αξιοποιώντας το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα είναι η ημέρα κατά την οποία ο Αυστραλός υπουργός, Άλεξ Χοκ, ο οποίος είναι, μάλιστα, ελληνικής καταγωγής, αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του.

Αυτό δείχνει το γεγονός οτι – όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Πέμπτης – η προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδος) κλήρωση για Australian Open αναβλήθηκε χωρίς, μάλιστα, να υπάρξει κάποια ενημέρωση για το πότε αυτή θα συμβεί όπως δήλωσε εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής στο Associated Press. Υπενθυμίζεται ότι στην entry list φιγουράρει και το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος μετά την πρώτη δικαίωσή του προπονείται κανονικά για να διεκδικήσει τον 21ο τίτλο σε τουρνουά Grand Slam.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.