ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πέτσας Δεν είναι στο τραπέζι η καθολική χρήση της μάσκας

1 min read

Η πανδημία είναι δυναμικό φαινόμενο», εξήγησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε ότι, «το σενάριο για καθολική χρήση μάσκας δεν είναι στο τραπέζι».

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, η σταθεροποίηση των κρουσμάτων κορωνοϊού είναι κάτι θετικό, ενώ όπως είπε, τις ημέρες που υπάρχουν πολλά κρούσματα είναι από συγκεκριμένες εστίες, όπως η περίπτωση των Γιαννιτσών.

«Σημασία έχει τώρα να προσέξουμε την επανέναρξη της σχολικής χρονιάς. Αν περάσουμε αυτό το στάδιο, θα μπορούμε να ησυχάσουμε», τόνισε και ερωτηθείς για τον αριθμό των μαθητών στο σχολείο είπε πως, «όπου υπάρχει δυνατότητα να τηρηθούν αποστάσεις, τηρούνται. Υπάρχουν σχολεία που μπορούν και άλλα που δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις. Το καλό είναι ότι κάθε ημέρα είναι συγκεκριμένη ομάδα παιδιών που έρχονται σε επαφή». Τέλος, σχετικά με την παροχή μασκών στους μαθητές είπε πως η διανομή τους θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα, ενώ όσον αφορά στο προσωπικό καθαρισμού των σχολείων, σημείωσε ότι «πέρυσι ήταν πάνω από 3000 και φέτος είναι πάνω από 9000 άτομα στο προσωπικό καθαριότητας».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.