ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορωνοϊός, υπουργείο Δικαιοσύνης: Θα ληφθούν μέτρα στα δικαστήρια

1 min read

Έχει συμφωνηθεί συνεργασία με παράγοντες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να ληφθούν όλα τα προληπτικά μέτρα στα δικαστήρια και τις εισαγγελίες της χώρας

Αναφορικά με τη λήψη έκτακτων μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού στους χώρους των δικαστηρίων της χώρας έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης ότι έχει ήδη επικοινωνήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας με την ηγεσία της Δικαιοσύνης, καθώς και με τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Γρίβα για την λήψη των κατάλληλων μέτρων στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.

Παράλληλα, έγινε γνωστό για την ερχόμενη Τρίτη ότι έχει συμφωνηθεί η συνεργασία με παράγοντες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να ληφθούν όλα τα προληπτικά μέτρα στα δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της χώρας.

Ακόμη, ο κ. Τσιάρας είχε δώσει εντολή, ήδη από χθες στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό για τον καλύτερο συντονισμό στη λήψη προληπτικών μέτρων στα δικαστήρια για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Βερβεσός είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης.

Δημοσίευση στα Social Media