ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορωνοϊός – UEFA: Αυτά είναι τα ματς του Europa League που αναβάλλονται

1 min read

Την απόφαση για την αναβολή δύο αναμετρήσεων της φάσης των «16» του Europa League αποφάσισε η UEFA.

Νωρίτερα, οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας έκαναν έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των αναμετρήσεων στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις της «γηραιάς ηπείρου», λόγω του αυξανόμενου αριθμού νέων κρουσμάτων από τον κορωνπϊό, αλλά και της άρνησης της Χετάφε να ταξιδέψει στο Μιλάνο και την απαγόρευση στην Ρόμα να βρεθεί στην Ισπανία.

Μάλιστα, στα κεντρικά της UEFA υπήρξε σκέψη για αναβολή όλων των αναμετρήσεων στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και αγώνα του Champions League, ωστόσο, αποφασίστηκε μόνο η αναβολή σε δύο παιχνίδια.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, τα ματς της Σεβίλλης με την Ρόμα και της Ίντερ με την Χετάφε δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν, λόγω αδυναμίας ταξιδιού των φιλοξενούμενων συλλόγων.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, εντός των επόμενων ημερών θα αποφασιστούν οι ημερομηνίες που θα οριστούν εκ νέου τα παιχνίδια.

Ακόμη, αποφασίστηκε οι παρακάτω αγώνες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών: ΛΑΣΚ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βασιλεία, Βόλφσμπουργκ-Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ολυμπιακός-Γουλβς

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.