ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορονοϊός Θρίλερ με την ταφή του πρώτου νεκρού στην Ελλάδα από τον κορονοϊό.άγνωστο ακόμα παραμένει το πότε θα τελεστεί η κηδεία

1 min read

Κορονοϊός –  Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ταφής του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη από την Αμαλιάδα, του πρώτου νεκρού στην Ελλάδα που «έφυγε» από τον κορονοϊό.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, άγνωστο ακόμα παραμένει το πότε θα τελεστεί η κηδεία του περιφερειακού συμβούλου από την Αμαλιάδα και στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Η σορός του 66χρονου παραμένει στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου και η κηδεία του δεν μπορεί να γίνει, αφού η σύζυγος του συνεχίζει να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, αλλά με πνευμονία, έχοντας προσβληθεί από τον ιό, την ώρα μάλιστα που και η ίδια θα πρέπει να δώσει το «παρών» στην τελετή.

Παράλληλα και τα παιδιά του αναμένουν τα αποτελέσματα της επαναξέτασης, με την πρώτη εξέταση να είναι αρνητική στον κορονοϊό.

Υπεύθυνος γραφείου τελετών από την Αμαλιάδα, επικοινώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, για να ενημερωθεί σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται για την παραλαβή της σορού του 66χρονου, όταν θα έρθει η ώρα για την τέλεση της κηδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν βάσει του πρωτοκόλλου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) που προβλέπονται για ανάλογες περιπτώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν και δήλωση «συμμόρφωσης» στα προβλεπόμενα, ώστε να μην τεθεί σε πιθανό κίνδυνο κανένας κατά τη μεταφορά της σορού.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο περιφερειακός σύμβουλος που ζούσε στην Αμαλιάδα έδινε όλες αυτές τις μέρες την δική του, γενναία «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, χτυπημένος από τον ιό. Υπενθυμίζεται ότι ήταν ένας από τους εκδρομείς στους Αγίους Τόπους που επέστρεψαν με τον κοροναϊό από το ταξίδι τους, το οποίο περιλάμβανε πολλές στάσεις.

Ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Υπηρέτησε ως καθηγητής και διευθυντής σε σχολεία του Πύργου –Αμαλιάδας-Χαβαρίου Κεραμιδιάς – Γαστούνης και δίδαξε στο Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ήλιδας. Συνταξιοδοτήθηκε μετά από 33 χρόνια εκπαιδευτικής υπηρεσίας.

Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 και από τότε κατείχε πολλές και καίριες εκλεγμένες θέσεις επί σειρά ετών. Παράλληλα, εκλεγόταν επανειλημμένως στα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών. Τον Μάϊο του 2014 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Ηλείας με το ψηφοδέλτιο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ» του Απόστολου Κατσιφάρα. Διαχώρισε τη θέση του για σειρά ζητημάτων και ανεξαρτητοποιήθηκε. Ήταν επίσης υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ τον Ιανουάριο του 2015 και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Ηλεία.

Στις περιφερειακές εκλογές το περασμένο καλοκαίρι, εξελέγη εκ νέου Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Σπηλιόπουλου «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» και έκανε σημαντικές παρεμβάσεις για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Ηλεία, με κυρίαρχο την άμεση κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου, για να μην χάνονται άλλες ζωές άδικα.

Πηγή: patrisnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.