ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορονοϊός: Τεστ σε 124 ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών

1 min read

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγιναν την Παρασκευή στο Γηροκομείο Αθηνών διαγνωστικά τεστ για τον νέο κορονοϊό σε 124 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του. Η διαδικασία οργανώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα τη Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας με ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου Μανόλη Καλαμπόκα και υλοποιήθηκε από ιατρούς και άλλο στελεχιακό δυναμικό του ΕΟΔΥ που φρόντισε έτσι όλα να γίνουν σε άριστες υγειονομικές συνθήκες

Ο Δήμος Αθηναίων, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με το Γηροκομείο Αθηνών για την κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας οι οποίοι ζουν εκεί. Η τροφοδοσία για τις ανάγκες των ηλικιωμένων συνεχίζεται απρόσκοπτα από το μαγειρείο των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αθηναίων, η λειτουργία των οποίων έχει ανασταλεί. Ωστόσο το μαγειρείο συνεχίζει να λειτουργεί για τις ανάγκες του Γηροκομείου Αθηνών.

«Πέρα από κάθε διοικητική ευθύνη, πέρα από κάθε αρμοδιότητα, αυτές τις ώρες, έχει ιδιαίτερη σημασία να προστατευθούν όλοι οι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη σε όποια γωνιά της πόλης, σε κάθε σημείο όπου ζουν. Ο Δήμος των Αθηναίων είναι εδώ. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και στα στελέχη του ΕΟΔΥ για την άψογη συνεργασία και την ανταπόκρισή του Οργανισμού στις ανάγκες του Δήμου μας αλλά και για την υπεύθυνη στάση του σε αυτή την κρίση» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.