ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορονοϊός: Ματαιώνεται η εφημερία στο νοσοκομείο Λαϊκόν

1 min read

Άμεση απολύμανση των νοσοκομείων ζητάει η ΠΟΕΔΗΝ και χαρακτηρίζει «βόμβα» το νοσοκομείο Καστοριάς – Κρούσμα και στο Λαϊκό

Συναγερμός έχει σημάνει στην επιστημονική κοινότητα με τον θάνατο του 53χρονου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ από κοροναϊό τα ξημερώματα του Σαββάτου. Πρόκειται για τον εργαζόμενο του νοσοκομείου Καστοριάς που διέμενε στην Σιάτιστα και πέρασε από τα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

Ηταν τεχνολόγος εργαστηρίων στο μικροβιολογικό του νοσοκομείου Καστοριάς όπου έχουν νοσήσει άλλα έξι άτομα που ανήκουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ 60 βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο θάνατος του 53χρονου έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τους εργαζομένους του νοσοκομείου Καστοριάς αλλά και την ΠΟΕΔΗΝ που ζητούν το άμεσο κλείσιμο του νοσοκομείου Καστοριάς ώστε να απολυμανθεί. «Το νοσοκομείο Καστοριάς είναι κινούμενη βόμβα. «Έχουν εντοπιστεί επτά βεβαιωμένα κρούσματα. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να κλείσει για απολύμανση το νοσοκομείο;», διερωτήθηκε εκπρόσωπος των εργαζομένων του νοσοκομείου Καστοριάς.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία πρέπει να ελεγχθεί καθώς στην Κοζάνη νοσούν 10, στον Πύργο 6, στην Αμαλιάδα 39, στο Ρίο 15, στο Αλεξάνδρα 7, στο Νίμιτς 4 και στο Τσοτίλι 4.  

Στο μεταξύ, ανησυχία προκαλεί ο εντοπισμός κρούσματος στην Α΄ Προπαιδευτική Πανεπιστημιακή Κλινική του 3ου ορόφου στο νοσοκομείο Λαϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες του newskamatero.eu θα ματαιωθεί η εφημερία όλου του νοσοκομείου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.