ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορονοϊός-Κρήτη: Τέσσερα νέα “λουκέτα” σε μαγαζιά λόγω συνωστισμού

1 min read

Τέσσερα νέα «λουκέτα» μπήκαν το τελευταίο 24ωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κρήτη έπειτα από ελέγχους των Αρχών, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή περαιτέρω μετάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για τρία καταστήματα στην περιφερειακή ενότητα των Χανίων και ένα στη Χερσόνησο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κατάστημα στην Παλαιόχωρα, ένα ουζερί στο κέντρο των Χανίων, μία ταβέρνα στην Γαύδο και ένα καφέ-μπαρ στην Χερσόνησο. Οι Αρχές κατά τον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν πως και στα τέσσερα μαγαζιά υπήρξε συνωστισμός καθώς οι πελάτες ήταν υπεράριθμοι.

Το αποτέλεσμα ήταν να βεβαιωθεί στον κάθε επιχειρηματία πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ ενώ αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων για 15 συνολικά ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα οι έλεγχοι θα γίνουν ακόμα πιο εντατικοί ενώ οι Αρχές θα βεβαιώνουν ανάλογα πρόστιμα στα καταστήματα που δεν θα συμμορφωθούν με τα νέα μέτρα που κάνουν λόγο για κλείσιμο μαγαζιών στις 12 τα μεσάνυχτα.

Πηγή: cretapost.gr

Δημοσίευση στα Social Media