ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορωνοϊός: Έρχονται νέα μέτρα αν δεν μειωθούν τα κρούσματα

1 min read

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προτρέπει όσους γυρίζουν από τις διακοπές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να σταματήσει η διασπορά. Αύριο νέα έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους αρμόδιους υπουργούς.

Δραματική προειδοποίηση προς όλους, αλλά κυρίως προς όσους επιστρέφουν στα αστικά κέντρα από τις διακοπές τους, απευθύνει τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς δεν έχουμε ακόμα τα στοιχεία του Αυγούστου όπου πολλοί πολίτες έφυγαν από το κλεινόν άστυ.

Αύριο Δευτέρα (17/8), θα γίνει νέα έκτακτη τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τους αρμόδιους Υπουργούς ένεκα της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίεςMega, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα αν δεν τηρηθούν τα υπάρχοντα μέτρα, να υιοθετηθούν νέα πιο αυστηρά στα επίπεδα εκείνων του περασμένου Μάη.

Την ίδια στιγμή, με νέο σποτ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτρέπει τους νέους να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Μπορεί για λίγο να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κορωνοϊό. Κάνε, όμως, έστω και τώρα τη διαφορά: Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά και σταματάμε εδώ τη διασπορά: Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό».

Δημοσίευση στα Social Media