ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων των παικτών του Ολυμπιακού

1 min read

Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων, στις ιατρικές εξετάσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τον κορωνοϊό, βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.


Τα αποτελέσματα από τον πρώτο κύκλο των ιατρικών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αρνητικά και πλέον στον Ολυμπιακό αναμένουν και τη δεύτερη σειρά των τεστ, προκειμένου να πάρουν και το τυπικό «πράσινο φως» από την UEFA για τη διεξαγωγή του μεθαυριανού (12/03, 22:00) πρώτου αγώνα με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League.

Αξίζει δε, να σημειωθεί, πως η ενημέρωση που υπάρχει από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού είναι πως και οι δύο αυριανές συνεντεύξεις Τύπου (16:30 στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης» οι Πέδρο Μαρτίνς και Μαντί Καμαρά, 20:30 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt ο Νούνο Εσπίριτο) θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης (12/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης», δεν θα λειτουργήσει η μικτή ζώνη.

Θυμίζουμε ότι θετικός στον κορωναϊό βγήκε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο γνωστός επιχειρηματίας δημοσίευσε την είδηση στον προσωπικό στους λογαριασμούς του στα social media, με την οποία εκτός από το ότι ενημερώνει τους ακολούθους του ότι νοσεί από τον ιό, συνιστά ψυχραιμία και πειθάρχηση στις οδηγίες των γιατρών.

Ο ίδιος νιώθει πολύ καλά και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών κάτι μάλιστα που συνιστά και στους υπόλοιπους πολίτες.

«Ο γνωστός ιός με “επισκέφθηκε” και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας», έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ανάρτησή του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.