ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορωνοϊοχούντα Μητσοτάκη: Απαγορεύονται την Λαμπρή οι επισκέψεις σε σπίτια συγγενών και φίλων!

1 min read

Μάο και Στάλιν υποκλίνονται στην ξεδιάντροπη χούντα Μητσοτάκη που διώκει τους Χριστιανούς και περιορίζει ασύστολα και άνευ προηγουμένου τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα.

Την ώρα που ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος, η Δήμαρχος του νησιού και ο Παπα-γιώργης από το Κουκάκι αναζητούνται για να συλληφθούν, επειδή έκαναν το… έγκλημα να κοινωνήσουν, το φερέφωνο της κορωνοϊοχούντας Πέτσας ανήγγειλε νέα περιοριστικά μέτρα που θα ζήλευε και ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αρχικά, επανέλαβε ότι την Ανάσταση όπως και ολόκληρη την Μεγάλη Εβδομάδα απαγορεύονται οι μετακινήσεις, οι εκκλησίες θα είναι κλειστές και οι λειτουργίες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα τόνισε ότι οι έλεγχοι των αρχών θα γίνουν αυστηρότεροι. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουμε την Λαμπρή.

Δηλαδή τι θα κάνει η κορωνοϊοχούντα; Θα στείλει τα ΜΑΤ να μπουκάρει στα σπίτια για να ελέγχει αν υπάρχει κάποιος… παραπανίσιος συγγενής και φίλος μέσα στα γιορτινά σπίτια πάνω από τον οβελία;

Όλα αυτά σύντομα το νεοφιλελεύθερο τσίρκο του Μητσοτάκη θα τα πληρώσει και η πτώση του θα είναι πιο γρήγορη και ηχηρή από ό,τι νομίζει!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.