ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κοροναϊός στην Ιταλία: Η Alitalia αναστέλλει όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

1 min read

ΚοροναϊόςΗ Alitalia αναστέλλει όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο του Μιλάνου, Μαλπένσα, από αύριο (09/03).

Δραματική είναι η κατάσταση στη χώρα, καθώς υπάρχουν 1.145 κρούσματα σε μια μέρα και 233 νεκροί συνολικά.

Η Ιταλία θα κλείσει τα μουσεία, τα θέατρα, τους κινηματογράφους και άλλες αίθουσες θεαμάτων σε ολόκληρη την επικράτειά της για να αντιμετωπίσει τη διάδοση του κοροναϊού, σύμφωνα με διάταγμα που υπογράφηκε σήμερα (08/03) από τον πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.

Εκτός από την καραντίνα, στην οποία έθεσε εκατομμύρια Ιταλούς στο βόρειο τμήμα της χώρας, η κυβέρνηση διέταξε να κλείσουν από σήμερα και μέχρι τις 3 Απριλίου οι κινηματογράφοι, τα θέατρα, τα μουσεία, οι παμπ, οι αίθουσες παιγνιδιών, οι σχολές χορού, οι ντισκοτέκ και άλλοι παρόμοιοι χώροι στο σύνολο της εθνικής επικράτειας, σύμφωνα με το κείμενο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της κυβέρνησης.

Οι πολίτες θα εξακολουθήσουν να μπορούν πάντως να κάνουν τα ψώνια τους τις καθημερινές ή να πηγαίνουν σ’ ένα μπαρ ή σ’ ένα εστιατόριο, με την προϋπόθεση πάντως ότι θα σέβονται την απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον ενός μέτρου που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των πελατών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.