Τρ. Σεπ 29th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κοροναϊός: Ανθρωποκυνηγητό υπόπτου φορέα του ιού που το έσκασε από το νοσοκομείο Πύργου

1 min read

Απίστευτο περιστατικό με άνδρα που εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο πριν κάνει εξετάσεις έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές της Ηλείας

Ηφάση της εφαρμογής των μέτρων και η πειθαρχία των Ελλήνων πολιτών φαίνεται πως είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο των Αρχών στο να επιβάλλουν πλήρως τα αυστηρά μέτρα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση. Το απόγευμα της Παρασκευής σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο του Πύργου όταν πολίτης που είχε χαρακτηριστεί ύποπτο κρούσμα της νόσου εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr περίπου στις 16.00 σήμερα πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου, παρουσίασε συμπτώματα κοροναϊού και του ζητήθηκε από τους γιατρούς να εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα. Κι ενώ βρίσκονταν στην αναμονή, όταν οι γιατροί τον κάλεσαν να εξεταστεί έφυγε πριν δώσει δείγμα.

Πήγε για άλλο λόγο στο νοσοκομείο

Ο πολίτης διαμένει σε χωριό κοντά στον Πύργο και σύμφωνα με πληροφορίες πήγε στο νοσοκομείο για άλλο λόγο όμως παρουσίασε συμπτώματα κρούσματος κοροναϊού και σήμανε συναγερμός. Πριν όμως προλάβουν οι γιατροί να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο των εξετάσεων ο πολίτης εξαφανίστηκε.. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τον ενημέρωσε μάλιστα πως μπορεί να είναι πιθανό κρούσμα λόγω συμπτωμάτων και του ζήτησαν να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο για προσωρινή νοσηλεία και λήψη δείγματος προς εξέταση, ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι αν πρόκειται για κρούσμα.

Το αναζητούν και κάνουν έκκληση

Ο πολίτης όμως άγνωστο γιατί επέλεξε να μην ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με άλλες πηγές ο πολίτης πήγε στο χώρο που του πρότειναν και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έφυγε. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και τον αναζητεί στην περιοχή όπου αρχικά δήλωσε την κατοικία του. Επίσης έχει γίνεται δημόσια έκκληση προς τον πολίτη και το περιβάλλον του να πειθαρχήσουν και να μην έρθουν σε επαφή με άλλους πολίτες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.