ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κόρινθος Θρήνος στην κηδεία της 23χρονης που κατέληξε έπειτα από επέμβαση ρουτίνας

1 min read

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία της 23χρονης Αλεξάνδρας, η οποία πέθανε έπειτα από επέμβαση ρουτίνας. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συμφοιτητές της είπαν το δικό τους αντίο στην άτυχη κοπέλα και ζητούν να τιμωρηθεί όποιος ευθύνεται για τον άδικο χαμό της.

“Αυτό το παιδί ήταν όλη η ζωή μου. Της είχα πάρει τέσσερα άλογα και καβαλούσε το άλογο και την καμάρωναν όλοι. Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη. Η κόρη μου χάθηκε τσάμπα”, είπε ο πατέρας της 23χρονης.

“Αυτός που έκανε αυτό το πράγμα, πρέπει να τιμωρηθεί. Στη μνήμη του παιδιού μου να μην χαθεί άλλο παιδί”, σημείωσε ο πατριός της άτυχης κοπέλας.

Η Αλεξάνδρα μπήκε στις 7 Μαΐου για μία γυναικολογική επέμβαση ρουτίνας σε κλινική της Κορίνθου. Επιστρέφοντας στο σπίτι άρχισε να πονάει αφόρητα. Ο γυναικολόγος που της έκανε την επέμβαση είπε ότι πρέπει να πάνε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με την οικογένεια πέρασαν οκτώ ώρες μέχρι να μπει στο ασθενοφόρο η Αλεξάνδρα, ενώ στο “Γεώργιος Γεννηματάς” ο γυναικολόγος αντί να ενημερώσει τους γιατρούς για την κρισιμότητα της κατάστασης άφησε την 23χρονη να περιμένει στα επείγοντα 3,5 ώρες. Η άτυχη κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο με τοξικό σοκ, διασωληνώθηκε και πέθανε 23 ημέρες μετά από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.