ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κοντά σε Κούκα ο Ολυμπιακός!

1 min read

Εκτός από τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ της Λα Κορούνια, Γκιγέρμε, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση με έναν παίκτη που είχε ζητήσει εδώ και καιρό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Αιγύπτιου φορ της Μπράγκα, Αχμέντ Χασάν Κούκα, ο οποίος βρισκόταν ψηλά στη λίστα για τον επιθετικό που ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ της η ομάδα του λιμανιού!

Κάποια ζητήματα μεταξύ του 25χρονου παίκτη και της πορτογαλικής ομάδας είχαν πάει πίσω το θέμα της μεταγραφής, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον που υπήρχε εδώ και αρκετό διάστημα από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτά φαίνονται πως ξεπερνιούνται, με τους Πειραιώτες να είναι κοντά στη συγκεκριμένη προσθήκη.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο διεθνής επιθετικός της Μπράγκα αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρτίνς, ο οποίος ήθελε έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και είχε ζητήσει επίμονα την απόκτηση του Κούκα.

 

.filathlos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.