ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κωνσταντοπούλου: Οι τζάμπα «αριστεροί» να μην πιάνουν στο στόμα τους το Μίκη

1 min read

«Οι κρατικοδίαιτοι βολεμένοι ψευτο-επαναστάτες…»

«Λάβρος» η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά όσους εκφράστηκαν αρνητικά αναφορικά με τη συμμετοχή του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό.

«Αυτοί που εκχώρησαν τη δημοκρατική κυριαρχία. Αυτοί που τρέχουν σε δεξιώσεις και κορδώνονται την ώρα που ο κόσμος πεινάει. Αυτοί που βγάζουν λεφτά απ´ το προσφυγικό και βιοπορίζονται παριστάνοντας τους υπερασπιστές δικαιωμάτων, αλλά δεν έχουν υπερασπιστεί ποτέ τίποτε με κόστος. Αυτοί όλοι, οι τζάμπα “αριστεροί”, να μην πιάνουν στο στόμα τους ούτε την Αριστερά ούτε τους δημοκρατικούς αγώνες ούτε το Μίκη», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτησή της: 

Οι τζάμπα «αριστεροί»

Το τι είναι ο καθένας μας το δείχνουν οι πράξεις του.
Κι όχι οι δηλώσεις του, από τη βολή της εξουσίας.
Τα πραγματικά ΟΧΙ και οι αντιστάσεις του.
Κι όχι η τζάμπα μαγκιά στην πλάτη μας.
Αριστερός είναι αυτός που μάχεται, αγωνίζεται, θυσιάζεται για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των άλλων, των πολλών, των πιο αδύναμων. Αυτός που θυσιάζει τα δικά του κεκτημένα για να υπερασπιστεί αρχές.
Οι κρατικοδίαιτοι βολεμένοι ψευτο-επαναστάτες, που στη ζωή τους δεν πλήρωσαν το τίμημα καμμιάς θυσίας, που δεν έκαναν καμμία ρήξη άνευ ανταλλάγματος κ που βυσσοδομούν εκ του ασφαλούς με τα λεφτά του συστήματος, δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε για Αριστερά ούτε για Δημοκρατία.
Aυτοί που παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές κι αυτοί που τους διευκολύνουν, δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε για Αριστερά ούτε για Δημοκρατία.

Αυτοί που έχουν χαρίσει τις οφειλές της Γερμανίας για τα εγκλήματα των Ναζί.
Αυτοί που εκχώρησαν τη δημοκρατική κυριαρχία.
Αυτοί που τρέχουν σε δεξιώσεις και κορδώνονται την ώρα που ο κόσμος πεινάει.
Αυτοί που βγάζουν λεφτά απ´το προσφυγικό και βιοπορίζονται παριστάνοντας τους υπερασπιστές δικαιωμάτων, αλλά δεν έχουν υπερασπιστεί ποτέ τίποτε με κόστος.

Αυτοί όλοι, οι τζάμπα “αριστεροί”, να μην πιάνουν στο στόμα τους ούτε την Αριστερά ούτε τους δημοκρατικούς αγώνες ούτε το Μίκη.
Τον Μίκη, το Γιώργο Κασιμάτη, τους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς πολίτες που γέμισαν ξανά τους δρόμους της Αθήνας και το Σύνταγμα, θα τους υπερασπιστούμε όσοι αντέχουμε το κόστος και καταλαβαίνουμε την αξία των πράξεων κ των γεγονότων.
Κι είμαστε πολλοί.
Και θα το καταγράψει η Ιστορία.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.