ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

1 min read

Το στημένο παιχνίδι για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς (και στους υπερατλαντικούς προστάτες τους…) αποκάλυψε σήμερα ο κομμουνιστής Βούτσης, κατά την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της βουλής.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε αν η συγκυβέρνηση προτίθεται να κάνει δημοψήφισμα (όπως φέρεται να ζητάει ο υπουργοπάνος Καμμένος με άρθρο του στην ψοφοδεξιά φυλλάδα «Δημοκρατία» – στο οποίο ωστόσο αποφεύγει να γράψει τη λέξη «δημοψήφισμα»…), ο π.τ.β. απάντησε με… τρία όχι: «Όχι, όχι, όχι»!

Και εξήγησε, ότι «στη Βουλή θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για την επίλυση του Σκοπιανού προβλήματος».

Εννοώντας προφανώς, ότι οι «αρχιτέκτονες» της «λύσης», οι παγκόσμιοι σατανάδες των ΗΠΑ έχουν βρει «πρόθυμους» να συνδράμουν στην εκχώρηση του ονόματος, δηλαδή το ΚΚΕ, τα «Θεοδωράκεια» του Ποταμιού και τον Θεοχαρόπουλο (αν όχι ολόκληρο το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ…), επιτρέποντας σε νουδούλα και ψεκασμένους να το παίξουν… αδιάλλακτοι εκ του ασφαλούς, κι έτσι το σύστημα να έχει «και την πίτα ολόκληρη και τους σκύλους χορτάτους»!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.