ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Τι διευκρινίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος

1 min read

Το 91,25% από τις 5.270 αιτήσεις υπαγωγής στο νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος που υποβλήθηκαν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, πρώτη ημέρα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων έχει ήδη εγκριθεί, αναφέρει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ που επικαλείται το υπουργείο, σε διάστημα λίγων ωρών εκδήλωσαν ενδιαφέρον σχεδόν 9.000 πολίτες (οι αιτήσεις υποβάλλονται στη διεύθυνση www.idika.gr/kot).

Το ΥΠΕΝ παραθέτει επίσης τον πίνακα με τα όρια τετραμηνιαίας κατανάλωσης για τιμολόγηση με ΚΟΤ, που κυμαίνονται από 1400 έως 2000 κιλοβατώρες ανάλογα με το πλήθος των μελών του νοικοκυριού.

Για νοικοκυριό που στη σύνθεση του περιλαμβάνει άτομο με αναπηρία 67% και άνω τα όρια κατανάλωσης αυξάνονται κατά 300 kWh, ενώ αν υπάρχει άτομο που έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους, τα όρια κατανάλωσης αυξάνονται κατά 600 kWh.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι όσοι υπάγονται στο παλαιό ΚΟΤ έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Απριλίου να υποβάλουν τη νέα αίτηση και ότι το νέο ΚΟΤ προσφέρεται από όλους τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και όχι μόνο τη ΔΕΗ.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.