ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κλιμακώνει τις προκλήσεις στην Κύπρο η Άγκυρα Τούρκοι στρατιώτες με τα όπλα στα χέρια πετροβόλησαν Κύπριο βοσκό Βίντεο 

1 min read

Η ειρηνευτική δύναμη… ερευνά το επεισόδιο, όπως ερεύνησε και τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού!

Κλιμακώνει τις προκλήσεις και στην Κύπρο η Άγκυρα, επιχειρώντας να στήσει νέο επεισόδιο και μάλιστα αιματηρό! Με τα όπλα στα χέρια Τούρκοι στρατιώτες πετροβόλησαν βοσκό στη νεκρή ζώνη στη Δένεια, ενώ έβοσκε τα πρόβατά του, για να τον διώξουν!

Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, 500 μέτρα εντός της νεκρής ζώνης, όταν έξι Τούρκοι στρατιώτες κατέβηκαν από τα φυλάκιά τους με τα όπλα στα χέρια και ζήτησαν από τον Κύπριο βοσκό να φύγει, απειλώντας τον. Ο ένας μάλιστα στρατιώτης όπλισε το όπλο του!

Μάλιστα ο κοινοτάρχης Δένειας, Χριστάκης Παναγιώτου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως υπάρχει και σχετικό βίντεο όπου καταγράφεται το τι ακριβώς συνέβη. Ο ίδιος ο βοσκός ειδοποίησε για το σοβαρό αυτό επεισόδιο και ενημέρωσε ότι έχει στην κατοχή του και το σχετικό βίντεο. Εντελώς δε συμπτωματικά την ώρα του περιστατικού στην περιοχή δεν υπήρχαν άνδρες της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών.

Ήδη έχει γίνει επίσημη καταγγελία για τη νέα πρόκληση στο Υπουργείο Εξωτερικών, στα Ηνωμένα Έθνη και στην Εθνική Φρουρά, ενώ ο  εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η ειρηνευτική δύναμη ερευνά το επεισόδιο! «Πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα πριν καταλήξουμε σε οποιαδήποτε συμπεράσματα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι η ασφάλεια των πολιτών εντός της νεκρής ζώνης παραμένει ύψιστη προτεραιότητα για την ειρηνευτική δύναμη. Βεβαίως θυμόμαστε πόσο… ύψιστη είναι η προτεραιότητά τους, από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.