ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κλιμάκιο ΡΒΧ πολέμου έστειλαν οι Ρώσοι στην Ιταλία: Στο «στόχαστρο» της Μόσχας το Μπέργκαμο η «πόλη μηδέν»

1 min read

Κλιμάκιο βιολογικού πολέμου έστειλε η Ρωσία στην Ιταλία και όχι απλώς ιατρικό προσωπικό, που σημαίνει πως η Μόσχα έχει βάσιμες υποψίες όχι μόνο ότι ο κορωνοϊός είναι «πειραγμένος» από ανθρώπινο χέρι και όχι κάτι που προέκυψε από την φύση, αλλά επίσης ότι θεωρεί την Ιταλία θύμα «σκόπιμης διασποράς του ιού» (υπάρχουν τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο) και αυτή είναι η αιτία που η χώρα έχει όντως εκατόμβες νεκρών καθημερινά.

Το κλιμάκιο που έχει στείλει καταδεικνύει την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει αυτήν την αποστολή η Μόσχα.

Ο στρατηγός Sergei Kikot, αναπληρωτής επικεφαλής των ΡΒΧ δυνάμεων των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ηγείται της αποστολής που έχει στείλει στην Ιταλία το ρωσικό ΥΠΑΜ.

Έχει και συνέχεια: Ένα από τα δεκαπέντε εργαστήρια των ρωσικών ΡΒΧ δυνάμεων στάλθηκε στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε ο στρατηγός Igor Kirillov, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής των ΡΒΧ δυνάμεων.

Το ρωσικό ΥΠΑΜ είπε τα εξής: «Με βάση τα αποτελέσματα και τις συζητήσεις, αποφασίστηκε πως οι ειδικοί των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν εμπειρία στην αντιμετώπιση επιδημιών που έχουν προκληθεί από επικίνδυνα και μεταδοτικά στελέχη ιών από όλο τον κόσμο,  θα ξεκινήσουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους από την ιταλική πόλη του Μπέργκαμο. 

Αυτή την στιγμή το στρατιωτικό προσωπικό ετοιμάζεται για μια διαδρομή 600 χλμ όπου θα μετακινηθούν μαζί με τον εξοπλισμό τους»

Η απόφαση να πάνε οι Ρώσοι στο Μπέργαμο πάρθηκε την Τρίτη στην Ρώμη. Σημειώνετι πως οι Ρώσοι έχουν αποστείλει 100 στρατιωτικούς, ιολόγους και επιδημιολόγους με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για διάγνωση και απολύμανση.

Η Μόσχα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Μπέργκαμο από όπου και ξεκίνησαν όλα.

Άλλωστε και τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Ρώσοι θεωρούν τον κορωνοϊό αμερικανικό «δημιούργημα» και αμερικανικό βιολογικό όπλο.

Δημοσίευση στα Social Media