ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κλέβουν αυτοκίνητα… δένοντας τα κορδόνια τους! Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει την κομπίνα

1 min read

Έναν σατανικό πραγματικά τρόπο για να κλέβουν αυτοκίνητα έχουν σκαρφιστεί επιτήδειοι. Πρόκειται για ένα κόλπο που δύσκολα μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους με το σκηνικό να εκτυλίσσεται ουσιαστικά μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Open δείχνει πως μπορεί να γίνει η παραβίαση στα αυτοκίνητα χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι. Παρουσιάζει τη δράση ενός Αλγερινού που είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Ο κλέφτης βλέπει ένα αυτοκίνητο με τον οδηγό του να παρκάρει και το πλησιάζει. Σκύβει δίπλα στο όχημα δήθεν για να δέσει τα κορδόνια του και την ώρα που ο οδηγός πατάει το κεντρικό κλείδωμα εκείνος ανοίγει ελάχιστα την πίσω πόρτα. Ο οδηγός που πιστεύει ότι έχει κλειδώσει φεύγει… ήσυχος με τον κλέφτη να αναλαμβάνει δράση, αφού ο συναγερμός στην ουσία δεν μπαίνει ποτέ σε λειτουργία.

Έτσι ο κλέφτης ανοίγει απλά την πόρτα και αφαιρεί ό,τι πολύτιμο υπάρχει μέσα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Για το συγκεκριμένο κόλπο οι συμμορίες επιλέγουν παλιά αυτοκίνητα, όχι σε πολυσύχναστες περιοχές και να βρίσκεται στο ΙΧ μόνος του ο οδηγός. Τα στοιχεία μάλιστα δείχνουν πως το πρώτο εξάμηνο του 2019 οι κλοπές μέσα από τα αυτοκίνητα έχουν αυξηθεί σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.