Κλειστοί όλοι οι μεθοριακοί σταθμοί στην Αλβανία: Τι συμβαίνει;

Newskamatero

Παρακωλύεται η διέλευση των Ελλήνων προς Αλβανία καθώς έχουν κλείσει όλοι οι μεθοριακοί σταθμοί λόγω βλάβης στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ατομικών στοιχείων​

Η διέλευση του μεθοριακού σταθμού είναι ακόμη κλειστή, από χθες το απόγευμα, σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα τονίζοντας ότι οι γραμμές αυτές γράφονται στις 13:30 σήμερα.

Οι αλβανικές συνοριακές αρχές  επιβεβαίωσαν ότι ακόμη δεν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο ελληνική ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχουν ατομικών στοιχείων και κανείς δεν μπορεί να διέλθει, εκτός από Έλληνες πολίτες και άτομα που έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα, γράφει το δημοσίευμα, προέκυψε χθες το απόγευμα σε όλα τα συνοριακά σημεία διέλευσης με την Ελλάδα, και αποκόπηκε πλήρως η διέλευση ένθεν κακείθεν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες οχήματα με χιλιάδες επιβάτες να κάθονται σε αναμονή στις οδούς προς την Κακαβιά αλλά και στην Kapshticë –Κρυσταλλοπηγή.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Εκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων – Θα αγγίξουν και τα 9 μποφόρ.

Εκτατο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας πως θα αγγίξουν και τα 9 μποφόρ. Συγκεκριμένα, στο Βόρειο Αιγαίο, στο νοτιοδυτικό κρητικό πέλαγος και δυτικά της θάλασσας των Κυθήρων θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι 7 και 8 μποφόρ. Στο στενό Καφηρέα, τον νότιο Ευβοϊκό, το νοτιοδυτικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο και […]