ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κλείνουν τα λιμάνια Ιταλίας και Μάλτας για λαθρομετανάστες από Αφρική και ανοίγει η… Κρήτη!

1 min read

Τα καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι θα σταματήσει τους λαθρομετανάστες διαψεύδονται από την απόφασή της να παραχωρήσει λιμάνι υποδοχής για τους λαθρομετανάστες από την Αφρική στην Κρήτη! 

Πριν λίγες ημέρες, στο λιμάνι του Πορτάλο της Σικελίας έφθασε μια βάρκα με 100 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ στα ανοικτά της Σικελίας συνεχίζει την πορεία του χωρίς προορισμό το Alan Kurdi της γερμανικής MKO Sea Eye με 156 διασωθέντες πρόσφυγες και μετανάστες, από τη στιγμή που η Ιταλία έχει κλείσει τα λιμάνια της θωρώντας ότι δεν αποτελεί πλέον «ασφαλή προορισμό». 

Κλείνουν λοιπόν τα λιμάνια και σε Ιταλία και σε Μάλτα και με την απόφαση της κυβέρνησης Ν.Δ., πλέον οι λαθρομετανάστες από Αφρική θα έρχονται στην Κρήτη! Δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν ένα επικίνδυνο ταξίδι εκατοντάδων μιλίων στην Μεσόγειο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξανοικτούν από τις ακτές της Λιβύης και τότε η ναυτική δύναμη που περιπολεί είναι υποχρεωμένη να τους μεταφέρει στο λιμάνι πρώτης υποδοχής, που θα είναι στην Κρήτη και από εκεί θα αναλάβουν οι ΜΚΟ, που βεβαίως ούτε πείραξε κατ’ ελάχιστον η κυβέρνηση των δήθεν “λαθρομεταναστευτοφάγων” του Μητσοτάκη.

Δημιουργείται πλέον μια καινούρια διαδρομή για το ισχυρό κύμα των λαθρομεταναστών που έρχεται από τις υποσαχάριες χώρες και το κύμα αυτό οδηγεί στην Κρήτη. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.