ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κλείνει» Νεντελτσεάρου η ΑΕΚ Οι όροι του deal

1 min read

Έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ιονούτ Νεντελτσεάρου είναι η ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: filathlos

Μετά τη βελτιωμένη προσφορά που κατέθεσε η Ένωση ύψους 400.000 ευρώ, η Ούφα, στην οποία ανήκει ο διεθνής Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός, είναι έτοιμη να πει το «ναι» για να κλείσει το deal.

Οι διαπραγματεύσεις και οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου και διακόπηκαν τα μεσάνυχτα.

Στην ΑΕΚ υπάρχει η αισιοδοξία πως εντός της ημέρας θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις, έτσι ώστε η Ένωση να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο την πεντάδα στα στόπερ, προσθέτοντας στο δυναμικό της έναν διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος  θεωρείται από τους κιτρινόμαυρους ως μία εξαιρετική περίπτωση.

Ο ίδιος ο Νεντελτσεάρου τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 350.000 ευρώ.

Ο 24χρονος άσος, που έχει ύψος 1.90 μ. και μετρά ήδη 11 συμμετοχές με την Εθνική, ήταν βασικός σε όλα τα φετινά ματς της Ούφα με εξαίρεση το χθεσινό απέναντι στη Ρότορ, καθώς επίκειται η ολοκλήρωση της μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Αγωνίζεται στη ρωσική από τα μέσα της περιόδου 2017-18, έχοντας 10 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν, 26 και 20 στις δύο επόμενες και φέτος είχε καταγράψει ήδη 9 ως βασικός.

Προηγουμένως και για τέσσερα χρόνια φόραγε τη φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.