ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κλείνει Ινσούα η ΑΕΚ Υψηλές οι απολαβές του

1 min read

Ο Εμάνουελ Ινσούα ήταν ο αριστερός μπακ με τον οποίο συζητούσε η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

ΠΗΓΗ: filathlos

ΗΈνωση χτύπησε την πόρτα του 29χρονου οπισθοφύλακα όταν οριστικοποιήθηκε το «διαζύγιό» του με τον Παναθηναϊκό, αλλά το έδαφος τότε δεν ήταν πρόσφορο. Κι αυτό, διότι οι απαιτήσεις του παίκτη κρίθηκαν υπερβολικές από τους κιτρινόμαυρους.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός αξίωνε περισσότερες από 600.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα που η ΑΕΚ αδυνατούσε να τα δώσει. Γι’ αυτό και στον δικέφαλο κράτησαν στάση αναμονής, μιλώντας παράλληλα και με άλλους υποψήφιους στόχους για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Κάτι τέτοιο λειτούργησε ευεργετικά στο να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Ινσούα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ προσφέρει στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές τις 500.000 ευρώ. Μαζί με κάποια μπόνους που έχουν μπει στη συμφωνία ο έμπειρος άσος θα εισπράξει κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κλείσουν άμεσα τη συμφωνία. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις. Διαφορετικά το θέμα αναμένεται να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.