ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κίνηση «Ματ» από των Πούτιν ανακοίνωσε αύξηση σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα

1 min read

Σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τη Δύση για την οικονομική καταστροφή της Ρωσίας

Σε κίνηση «ματ» προχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με στόχο να διαψεύσει τα ΜΜΕ που κάνουν λόγο για κατάρρευση της ρωσικής οικονομίας, μετά από την εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος προέδρος ο οποίος έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι η Δύση δεν θα πετύχει τον στόχο της να αποδυναμώσει οικονομικά τη Ρωσία μέσω των κυρώσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ενισχύσει τους πολίτες του με αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.

Ο Πούτιν δήλωσε κατά την διάρκεια συνάντησης για οικονομικά ζητήματα της Ρωσίας ότι η χώρα έχει αντισταθεί στην πολιτική των κυρώσεων και ότι η οικονομία σταθεροποιείται: «Η ρωσική οικονομία σταθεροποιείται, το ρούβλι επιστρέφει στα επίπεδα της αρχής του έτους» δήλωσε.

Μάλιστα ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι τα αποθέματα στην λιανική ανακάμπτουν και ότι η εμπορική ζήτηση έχει επανέλθει στα κανονικά επίπεδα: «Ωστόσο, είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τους πολίτες να αντιμετωπίσουν το πληθωριστικό κύμα. Η οικονομία πρέπει να διατηρήσει τη ρευστότητά της. Πρέπει να επιταχύνουμε τη μετάβαση των εξαγωγών σε ρούβλια και εθνικά νομίσματα άλλων χωρών» υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος και ανακοίνωσε ότι θα αυξηθούν όλες οι κοινωνικές παροχές, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και οι συντάξεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.