ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΚΙΝΑΛ Εκσυγχρονίστε το δίκτυο, οι πολίτες δεν εμπαίζονται

1 min read

Ανακοίνωση με αφορμή τις ελαφρύνσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ όσων έπληξε η «Μήδεια» εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής.

Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:

«Μετά την πρωτοφανή ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών που έμειναν για μέρες χωρίς ρεύμα, και την σχετική επικοινωνιακού χαρακτήρα αναφορά του κ. Μητσοτάκη, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι θα αφαιρέσει τη χρέωση Φεβρουαρίου που αφορά στο δίκτυο διανομής από τον επόμενο λογαριασμό.

Αυτό σημαίνει, -για ένα μέσο νοικοκυριό-, ότι αυτοί που έμειναν ακόμη και για μέρες χωρίς ρεύμα, θα δουν τον λογαριασμό τους μειωμένο κατά μόλις 9 Ευρώ.

Μόνο εμπαιγμό αποτελεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση για τους ανθρώπους που επλήγησαν. Και ο εμπαιγμός γίνεται διπλός ή τριπλός, με τη σημερινή δήθεν φιλάνθρωπη κίνηση της ΔΕΗ που αλλάζει τα 9 € σε 27 €,για τους πελάτες της.

Από μια Κυβέρνηση που ενώ επέδειξε ανικανότητα στην προστασία των πολιτών, τα βρίσκει όλα καλά, χωρίς να ζητήσει ούτε μια συγνώμη, χωρίς κανείς τους να έχει το φιλότιμο να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ας αφήσει λοιπόν η Κυβέρνηση τις αστείες και προσβλητικές κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα για το χάος που προκλήθηκε και ας πράξει κάτι στην ουσία. Εξάλλου οι πολίτες δεν εξαγοράζονται, έχουν γνώση, μνήμη, κρίση και θα καταδικάσουν όταν έρθει η ώρα,

Ουσία είναι -μεταξύ άλλων-είναι το πώς θα αυξήσουμε την ανθεκτικότητα του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να μπορεί αυτό να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προκλήσεις.

Η υπογειοποίηση είναι απαραίτητη σε πολλά σημεία της χώρας, αλλά αποτελεί μία μεσο/μακροπρόθεσμη λύση. Άμεση κίνηση είναι να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την συντήρηση του δικτύου, που έχει αφεθεί στην τύχη του. Επιπλέον, απαραίτητος είναι ο εκσυγχρονισμός του, με την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών, ώστε να ξέρει ο διαχειριστής του δικτύου πού και από πότε υπάρχει πρόβλημα, όπως και η προώθηση μικροδικτύων με τη χρήση τοπικών μονάδων παραγωγής και αποθήκευσης και αυτοματοποιημένη νησιδοποίηση.

Τεχνικές λύσεις υπάρχουν. Άλλος χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.