Τε. Οκτ 21st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κιλκίς: Σφοδρές αποδοκιμασίες σε στελέχη των ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση της Μακεδονίας (βίντεο)

1 min read

Σφοδρές αποδοκιμασίες σε βουλευτές και στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στους εορτασμούς της μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς, σημειώθηκαν σήμερα, σε συνέχεια άλλων ανάλογων εκδηλώσεων και αποδοκιμασιών σε όλη την Ελλάδα, αλλά ειδικά στην Μακεδονία για την εκχώρηση ονόματος και αποδοχής ύπαρξης «μακεδονικής» υπηκοότητας και «μακεδονικής» γλώσσας στους Σκοπιανούς,

Την ώρα κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο της πόλης δεκάδες πολίτες φώναζαν φώναξαν «Ντροπή προδότες» και «Αφήστε κάτω τα στεφάνια δεν σας αξίζουν» τόσο στους εκπροσώπους των ΣΥΡΙΖΑ.

Και στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη τον προειδοποίησαν να είναι «προσεκτικός» με το Σκοπιανό.

Επανέλαβε πως «ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα» υπογραμμίζοντας ότι η «κακή» συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες ενώ αργότερα κάθισε και σε καφέ της πόλης ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον πλησίασαν προκειμένου να του εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η στιχομυθία που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με έναν διερχόμενο πολίτη, ο οποίος τον πλησίασε και του προτείνοντάς του χαρακτηριστικά: «Κυριάκο, δώστα όλα».

«Αυτό που λες είναι επικίνδυνο. Ο Τσίπρας τα έδωσε όλα στο Σκοπιανό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζοντας επιπροσθέτως πως εκείνος είναι προσεκτικός όσα λέει στους πολίτες.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.