ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κέρκυρα: Σπαραγμός για την Άννα Μαρία που σκοτώθηκε μπροστά στη μητέρα της – Τι διαπίστωσε η ιατροδικαστής – video

1 min read

Δάκρυα και θλίψη στην Κέρκυρα, για το 8χρονο κοριτσάκι, που σκοτώθηκε το πρωί της Τετάρτης μπροστά στα μάτια της μητέρας του, την ώρα που την πήγαινε στο σχολείο, καθώς παρασύρθηκε από δυο αυτοκίνητα.

Η κηδεία της  θα γίνει την Παρασκευή στις 15:30 από τον Ιερό Ναό της Αγίας Ελένης Καναλίων, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο άγγελο που έφυγε τόσο νωρίς.

Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση διαπίστωσε πως το άτυχο κοριτσάκι σκοτώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. “Ο θάνατος της μικρής Άννας Μαρίας ήταν ακαριαίος, ενώ το δεύτερο χτύπημα από διερχόμενο Ι.Χ. ήταν εφόσον το παιδί ξεψυχούσε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κούση.

 

Ο πατέρας της άτυχης 8χρονης περιέγραψε καρέ – καρέ πώς συνέβη η ανείπωτη τραγωδία, που έκοψε άδικα και πρόωρα το νήμα της ζωής της κόρης του.

«Εκείνη την ώρα αφού η γυναίκα μου είχε κοιτάξει ένα δευτερόλεπτο πριν αυτοκίνητο δεν ερχόταν. Και σταμάτησε και περίμενε. Εκείνη την ώρα ήρθε ένα αυτοκίνητο από πίσω και ακούμπησε τη γυναίκα μου ξώφλατσα, και έχασε την ισορροπία της και έχασε το χέρι του παιδιού με αποτέλεσμα και να το χτυπήσει το άλλο αυτοκίνητο», λέει συγκινημένος ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το σημείο που έγινε το δυστύχημα βρίσκεται στην περιοχή Βρυώνη κοντά στο Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ). Εκεί που κάθε πρωί η μικρή κοπέλα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της στον Βιρό.

Το κοριτσάκι χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παρέσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο όχημα που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τραγική φιγούρα η μάνα του παιδιού που ήταν παρούσα στο συμβάν.

Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, έπεσαν πάνω στο κοριτσάκι για να προσπαθήσουν να την επαναφέρουν, καθώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό κι επί 50 λεπτά έκαναν ανάνηψη. Δυστυχώς, το κοριτσάκι δεν επανήλθε.

Σε κατάσταση σοκ η μάνα και οι συμμαθητές της 8χρονης

Στο σχολείο πήγαν ψυχολόγοι σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης κ. Άνθη για στήριξη στα παιδιά. Όπως είπε στο newsit.gr, τις εικόνες φρίκης είδαν και πολλοί συμμαθητές της 8χρονης που βρίσκονταν στο σημείο.

“To παιδάκι χτυπήθηκε από το πρώτο αυτοκίνητο στη διαχωριστική νησίδα στη μέση του δρόμου. Κάποιοι από τους μαθητές είδαν τις εικόνες επί τόπου και άλλοι έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα” μας λέει ο κύριος Άνθης και συνεχίζει “είδα τη μητέρα και ακόμα φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη. Τι να πεις σε αυτή τη μάνα; Δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το παιδί από το χέρι της”.

Οι δύο οδηγοί του τροχαίου δυστυχήματος συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Πληροφορίες: enimerosi.comcorfutvnews.gr – ΑΠΕ ΜΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.