ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κέρκυρα Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «δράκου» της Λευκίμμης Τι δήλωσε η μητέρα του

1 min read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του “δράκου” της Λευκίμμης στην Κέρκυρα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 47χρονου κακοποιού με το “βαρύ” ποινικό μητρώο. Η μητέρα του καταζητούμενου μαθαίνει πως η αστυνομία βρίσκεται στο κατόπι του γιου της, του ανθρώπου που το 2012, είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια κάθειρξης για τους βιασμούς έξι γυναικών από τη Βρετανία. “Από Τρίτη, Τετάρτη και μετά μέχρι σήμερα δεν τον έχω δει. Πάνε τέσσερις μέρες σήμερα”, λέει.

Πέρυσι με τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων και μόλις πριν από λίγους μήνες ζητούσε συγνώμη από τα θύματά του.

“Έχω μετανιώσει πολύ. Έχω κλάψει πολλές φορές κι έχω μετανιώσει, απλά δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να αλλάξω τα πράγματα” είχε πει ο 47χρονος στο Corfu Tv, τον Αύγουστο του 2019.

Την Παρασκευή το πρωί, ένας άνδρας από την Αλβανία κατήγγειλε την εξαφάνιση της 34χρονης συντρόφου του. Η γυναίκα, η οποία μάλιστα διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 47χρονο εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Πέτρου. Όπως κατήγγειλε η ίδια ο καταζητούμενος την κρατούσε όμηρο και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη παραμένουν άκαρπες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.