ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κερατσίνι Θάνατος 8χρονης Ένταση μπροστά στη σιδερένια πόρτα του εργοστασίου Συγγενείς επιχείρησαν να την σπάσουν με ΙΧ ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα μπροστά στη σιδερένια πόρτα του εργοστασίου όπου βρήκε τον θάνατο η 8χρονη.

Συγγενείς του άτυχου 8χρονου κοριτσιού που εγκλωβίστηκε θανάσιμα στην σιδερένια πόρτα στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι, μπήκαν στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου και ζητούσαν εξηγήσεις για τα αίτια της τραγωδίας.

Μέλη της οικογένειάς της επιχείρησαν ακόμα και με αυτοκίνητο να σπάσουν τη σιδερένια πόρτα του εργοστασίου.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

«Η απόσταση που έχει το κουβούκλιο του σεκιούριτι με το σημείο που έγινε το συμβάν είναι 4 με 5 μέτρα. Είχε οπτική επαφή και για αυτό το λόγο βρίσκεται το κουβούκλιο σε αυτό το σημείο, ενώ υπάρχουν και κάμερες ασφαλείας» είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης και πρόσθεσε:

«Είδα τις φωτογραφίες και δεν υπάρχει καμία σακούλα ήταν ένα σώμα στην πόρτα. Τα πόδια ήταν μέσα και το κεφάλι έξω ή το αντίστροφο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τόσα άτομα έβλεπαν ένα άψυχο σώμα και δεν αντιδρούσαν».

Όπως είπε ο κ. Μπαρκαγιάνης «θα ζητήσω από την εισαγγελία άρση τηλεφωνικού απορρίτου γιατί αν δούμε το βίντεο θα δούμε ότι υπάρχουν δυο άτομα που μιλάνε στο τηλέφωνο. Θέλουμε να δούμε με ποιους μιλούσαν, αν ακούστηκε κάτι ή αν υπήρχαν κάποιες εντολές».

«Φαίνεται πεντακάθαρα ότι είναι ένα ανθρώπινο σώμα. Έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή η κατηγορία είναι πλημμεληματική. Θα ζητήσω μεταβολή της κατηγορίας και για να γίνει ανθρωποκτονία εκ δόλου, γιατί θεωρώ ότι υπάρχει δόλος», υπογράμμισε ο κ. Μπαρκαγιάννης και χαρακτήρισε «αδιανόητο να βρέθηκε η 8χρονη εκεί μόνη της. Η απόσταση είναι περίπου 2 χιλιόμετρα»

Η τραγωδία με το 8χρονο κορίτσι στο Κερατσίνι, που βρέθηκε σε προαύλιο εργοστασίου και εγκλωβίστηκε στη συρόμενη πόρτα της εισόδου έλαβε χώρα το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου. 

Το κορίτσι – άγνωστο σε ποια κατάσταση από πλευράς υγείας – παρέμεινε εκεί για μία ώρα μέχρι τη στιγμή που η πόρτα έκλεισε ξανά και την εγκλώβισε για δεύτερη φορά, όπως φαίνεται και στο βίντεο -ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, ενώ άνθρωποι περνούν δίπλα απο το νεκρό κορίτσι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο: 

Απόγευμα Τετάρτης 17 Νοεμβρίου. H 8χρονη Όλγα έχει μπει στο προαύλιο του εργοστασίου στο Κερατσίνι. Είναι τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα λίγο πριν εγκλωβιστεί και χάσει τη ζωή της με φρικτό τρόπο. 

Στις 17:30 το απόγευμα εκείνης της ημέρας ένας 44χρονος υπάλληλος έχει μόλις πατήσει το κουμπί για να κλείσει η βαριά μεταλλική συρόμενη πόρτα του εργοστασίου. Ο υπάλληλος κατευθύνεται προς το εσωτερικό της αποθήκης αφήνοντας την μετακινούμενη πόρτα χωρίς επίβλεψη.  

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα – και ενώ ακόμη η πόρτα σιγά σιγά συνεχίζει να κλείνει –  το κορίτσι μπαίνει τρέχοντας μέσα στον χώρο του εργοστασίου από τη Λ. Δημοκρατίας.  

Η μικρή στέκεται μπροστά στην πόρτα  – προφανώς σκεπτόμενη τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Λίγο πριν η πόρτα κλείσει τελείως, το παιδί στις 17.31 αποφασίζει να βγει από τον χώρο του εργοστασίου.  

Η επόμενη σκηνή, η οποία δεν προβάλλεται, δείχνει το παιδί να εγκλωβίζεται ανάμεσα στην πόρτα και το τειχίο.  

Στις 17.50 ο υπάλληλος περνά μπροστά από την πόρτα, όπου βρίσκεται το εγκλωβισμένο παιδί, κοιτάει, αλλά δεν φαίνεται ενδεχομένως να αντιλλαμβάνεται τι έχει συμβεί.  

Στις 17:52 ο υπάλληλος περνά ξανά και φαίνεται να διαπιστώνει ότι το παιδί είναι εγκλωβισμένο ανάμεσα στην πόρτα και στον τοίχο. Φαίνεται να πηγαίνει να πάρει το κινητό του τηλέφωνο και αρχίζει να τηλεφωνεί.  

Στις 17:54 ένας δεύτερος άνδρας περνάει και φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο. 

Στις 17.57 κάποιος ανοίγει τη συρρόμενη πόρτα απεγκλωβίζοντας το σώμα του παιδιού – όμως μόνο για την επόμενη μισή ώρα.  

«Ερχόταν και έπαιρνε με 50 λεπτά κάτι σάντουιτς και έτρωγε. Λέει να πάω να φάω ένα σάντουιτς στη γιαγιά της και θα ρθω. Η γιαγιά της περίμενε 50 μέτρα εδώ σε ένα πάρκο», λέει ο παππούς της 8χρονης. 

«Για ποιο λόγο τόση ώρα ενώ είχαν δει ότι υπάρχει κάτι στην πόρτα δεν έκαναν όλες τις διαδικασίες για να δουν τι ήταν αυτό το πράγμα που λένε, μια σακούλα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Ιωάννης Μπαρκαγιάννης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.