ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κεραμεικό Τον εφιάλτη έζησε 21χρονη Αφρικανός Αποπειράθηκε να Την βιάσει έξω από μπαρ Περαστικός έσωσε την κοπέλα

1 min read

Θηριώδης Αφρικανός άρπαξε έξω από μπαρ στον Καραμεικό μια 21χρονη, την ξεγύμνωσε και επιχείρησε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου. Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η κοπέλα γλίτωσε από τα νύχια του, καθώς διερχόμενος πολίτης που είδε το σεξουαλικό «αρπακτικό» να έχει πέσει πάνω στην κοπέλα με κατεβασμένο το παντελόνι, έβαλε τις φωνές και ο «ξαναμμένος» Αφρικανός βιαστής το έβαλε στα πόδια και χάθηκε στα στενά του κέντρου.

Άγριο ξημέρωμα στη μέση του δρόμου

Το φρικαλέο σκηνικό για την 21χρονη κοπέλα άρχισε να ξεδιπλώνεται λίγο μετά τις 05:30 της Δευτέρας. Η κοπέλα με καταγωγή από το Ιράν, μόλις είχε βγει έξω από μπαρ του Κεραμεικού και περπατούσε στο δρόμο για να επιστρέψει στο σπίτι της, όταν αισθάνθηκε κάποιον να πλησιάζει προς το μέρος της. Ήταν, όπως περιέγραψε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ομόνοιας, ένας άνδρας γύρω στο 1.80 μ., σκουρόχρωμος αφρικανικής καταγωγής.

Της μίλησε αγγλικά και της είπε με σταθερή φωνή και ψυχρό ύφος να συνευρεθουν ερωτικά. Η κοπέλα, του είπε να σταματήσει να την ακολουθεί και άρχισε να επιταχύνει το βήμα της. Ο Αφρικανός όμως δεν το έβαλε κάτω. Την πλησίασε τρέχοντας και έπεσε κατά πάνω της και αφού την ακινητοποίησε, την έριξε στο οδόστρωμα και την γύρισε μπρούμυτα.

Στη συνέχεια, της έβγαλε το σακάκι, της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο την ώρα που κατέβαζε και το δικό του και ακούμπησε το μόριο του στα οπίσθια της. Η κοπέλα τον εκλιπαρούσε, όμως αυτός ήταν αποφασισμένος να ξεσπάσει τα ερεβώδη ένστικτα του πάνω της. Τότε ένας περαστικός που τον είδε έβαλε τις φωνές και ευτυχώς ο Αφρικανός, άφησε το θύμα του και χάθηκε τρέχοντας στο σκοτάδι.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας οπού η κοπέλα κατήγγειλε το συμβάν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.