ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καζάνι ο Παναθηναϊκός: Η έκρηξη του Κουρμπέλη και ο «εξάψαλμος» του Μπόλονι

1 min read

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει και παραμένει χωρίς νίκη έχοντας αγωνιστεί σε πέντε ματς πρωταθλήματος, μια και ακόμα εκκρεμεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το κλίμα είναι πάρα πολύ βαρύ για τους ποδοσφαιριστές και ειδικότερα για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τα παιχνίδια, όπως για την αγωνιστικότητά τους σε κρίσιμα σημεία.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Σωκράτης Διούδης μετά το τέλος του αγώνα «ξέσπασαν» και στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ έθεσαν τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε η νίκη στο σημερινό ματς και σε υψηλούς τόνους είπαν χαρακτηριστικά:

«Φοβάστε! Δεν έχετε ψυχή. Έρχεται ο Βόλος και μας κλείνει στην περιοχή μας. Εδώ είναι Παναθηναϊκός. Δίνετε δικαιώματα. Ο κόσμος έχει όλα τα δίκια με το μέρος του».

Από την πλευρά του ο Λάζλο Μπόλονι τελειώνοντας από τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και τα… έψαλε αρχικά στους παίκτες φορτισμένος από την άσχημη εξέλιξη του αγώνα.

Λίγο αργότερα προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και να τονώσει το ηθικό των παικτών του.

Ο Ρουμάνος προπονητής μεταξύ άλλων ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του: «Μην σκύβετε το κεφάλι, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να απογοητεύεστε, αλλά να πεισμώνετε μετά από τέτοιες καταστάσεις. Όπως εμείς ισοφαρίσαμε στο τέλος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον αγώνα με το Βόλο.

Ίσως κι εγώ θα μπορούσα να κάνω κάποιες αλλαγές για να βοηθήσω, όμως πίστεψα ότι ήμασταν καλά σε αυτό το σημείο του αγώνα. Θα μελετήσουμε τα λάθη μας σε βίντεο και θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς».

Κίνδυνος για Κουρμπέλη- Σάντσες

Στο μεταξύ με τις κίτρινες κάρτες που είδαν στην αναμέτρηση με το Βόλο, Δημήτρης Κουρμπέλης και Φακούντο Σάντσες έφτασαν τις τρεις και βρίσκονται στο… όριο.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, η συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών επιφέρει ποινής αποκλεισμού για μία αγωνιστική μέσα στα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού πλέον δυσκολεύει, καθώς έρχονται τα εκτός έδρας ντέρμπι.

Οι «πράσινοι» την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζονται στη Λαμία, ακολούθως υποδέχονται τον Ατρόμητο και στη συνέχεια ακολουθεί ο… Γολγοθάς των ντέρμπι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.