ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κατσίκης: Θα ρίξουμε την κυβέρνηση πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή

1 min read

Οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση πριν ο Αλέξης Τσίπρας φέρει στη βουλή την συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό XFM 94  ο κ. Κατσίκης δήλωσε ότι πρόκειται για ειλημμένη απόφαση να πέσει αυτή η κυβέρνηση πρίν απο την κύρωση της συμφωνίας, αλλά δεν γνωρίζει, είπε, τον χρόνο που θα συμβεί αυτό, καθώς  εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Ταυτόχρονα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξέφρασε την μεγάλη δυσφορία του για την δημοσκόπηση (στην εφημερίδα Documento) που εμφάνιζε τα ποσοστά των ΑΝΕΛ στο 0,6%.

Για τη συνέντευξη κ. Καμμένου, o βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Προφανώς εννοούσε ότι δεν πρόκειται να φτάσει στη Βουλή γιατί οι διαδικασίες που πρέπει να κάνουν οι Σκοπιανοί δεν θα έρθουν πριν τις επικείμενες εκλογές. Το δεύτερο που εννοούσε είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε να μπει στη Βουλή και να κυρωθεί γιατί εμείς θα ρίξουμε την κυβέρνηση και θα το αποτρέψουμε». Ενω για την συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε: «Το ονοματολογικό των Σκοπίων από το καταστατικό μας και τα συνέδριά μας, ουδέποτε περιείχε τον όρο Μακεδονία και τη συναίνεσή μας να συμπεριλαμβάνεται σε σύνθετο όνομα. Διαφωνούμε κάθετα στην πολιτική του κ. Τσίπρα. Θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε και θα κάνουμε πράξη τη δήλωσή μας αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς κύρωση».

«Θα αποδείξουμε, σε όλους εκείνους που παρασύρθηκαν από το πολιτικό τέχνασμα της ΝΔ με τη κατάθεση μομφής, πίστεψαν ότι δεν είμαστε πιστοί στη θέση μας, ότι είμαστε η μόνη δύναμη για να μην κυρωθεί η συμφωνία».

Ενω για τις δημοσκοπήσεις και το πολύ χαμηλό ποσοστό των ΑΝΕΛ ο κύριος Κατσίκης σημείωε: «Το οξύμωρο του δημοσκοπικού αποτελέσματος είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε τη διαφορά με τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει μόνος του; Είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνει την εμπιστοσύνη του και να μετράει αρνητικά για τους ΑΝΕΛ; Μας πολεμούν, μας πολέμησαν και θα μας πολεμήσουν με τις δημοσκοπήσεις. Αυτά τα παιχνίδια κάνουν ζημιά, αλλά δεν μας πτοούν».

Πηγή:  | iefimerida.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση