Κατσίφας: Δεκτό το αίτημα της οικογένειας για εξέταση από Έλληνα ιατροδικαστή

Newskamatero

Νέα ανατροπή στο θέμα της εξέτασης της σορού του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα από Έλληνα ιατροδικαστή. Μετά τις πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, πως το αίτημα της οικογένειάς του απορρίφθηκε από τις αλβανικές αρχές, υπάρχει νέα εξέλιξη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, μετά και από διπλωματικές πιέσεις, η αλβανική πλευρά υποχώρησε και αποδέχτηκε το αίτημα της οικογένειας Κατσίφα να εξεταστεί η σορός του 35χρονου από Έλληνα ιατροδικαστή.

Άγνωστο, πάντως, παραμένει ακόμα ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει την εξέταση για να προσδιορίσει τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου την περασμένη Κυριακή στο χωριό Βουλιαράτες. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ πρόκειται στην Αλβανία να μεταβεί ιατροδικαστής από την Κοζάνη.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

RENEA: Ιδού η ειδική μονάδα της Αστυνομίας της Αλβανίας που σκότωσε Κατσίφα (vid.)

Το τραγικό περιστατικό του θανάτου του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τα πυρά των ανδρών της αλβανικής ειδικής μονάδας της Αλβανικής Αστυνομίας, έδωσε την αφορμή να ρίξουμε μια ματιά στο τι ακριβώς είναι και ποιους ρόλους επιτελεί.     Σε ελεύθερη μετάφραση η ονομασία RENEA αποδίδεται ως […]