ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κάτω Πατήσια: Συμμορία ανηλίκων μαχαίρωσε 16χρονο για να του πάρει το κινητό

1 min read

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές παιδιά.

Ανήλικοι γκάγκστερ οπλισμένοι με αιχμηρά αντικείμενα πριν τις από 21:00 χθες το βράδυ έστησαν καρτέρι σε δύο παιδιά ηλικίας 15 και 16 ετών.

Οι δύο έφηβοι είχαν βγει για βόλτα κοντά στο 109ο δημοτικό σχολείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια όταν μια συμμορία 5 ανηλίκων τους πλησίασαν και τους επιτέθηκαν λεκτικά.

«Το παιδάκι τρομαγμένο, πέρασε έξω από το κατάστημα που έχω. Μαχαιρωμένος στο πόδι του, στον μηρό, είχε και τέσσερις – πέντε μαχαιριές στην πλάτη. Φώναζε βοήθεια, δε θέλω να πεθάνω με μαχαιρώσανε. Ήτανε τέσσερις, πέντε άνθρωποι της ηλικίας του, 15 – 16 χρονών του ζητήσανε το τηλέφωνο, δεν ήθελε να το δώσει και τον μαχαίρωσαν μια φορά και μετά τον κυνήγαγαν κι αυτόν και τον ξάδελφό του και τον μαχαίρωσαν στην πλάτη καθ’ οδόν», δήλωσε ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής.

Οι δύο νεαροί στην αρχή σάστισαν και προσπάθησαν να ξεφύγουν, η συμμορία όμως τους είχε βάλει στο μάτι. Τυς ακολούθησε και προσπάθησε να τους ληστέψει υπό την απειλή μαχαιριού.

Ο 16χρονος αντιστάθηκε. Τότε τα μέλη της συμμορίας τον μαχαίρωσαν 6 φορές, εκ των οποίων οι 4 ήταν στην πλάτη, μία στα πλευρά και μία στο πόδι. Ο 16χρονος αιμόφυρτος φώναζε βοήθεια.

Οι γείτονες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν την αστυνομια και το ΕΚΑΒ. Μεσα σε 5 λεπτά έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο και μετέφερε τον 16χρονο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου και νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

Οι ανήλικοι δράστες αναζητούνται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.