ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν τα περιστατικά βιας μεταξύ ανηλίκων

1 min read

Καθημερινό ανησυχητικό φαινόμενο τείνουν να γίνουν τα περιστατικά βιας μεταξύ ανηλίκων. Αυτή τη φορά ένα παιδί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από παρέα ανηλίκων οι οποίοι στη μέση του δρόμου, στις 11 το βράδυ, τον χτύπησαν και στη συνέχεια του έκλεψαν το κινητό του.
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. Αυτή τη φορά θύμα επίθεσης έπεσε ένας 16χρονος μαθητής, δευτέρας λυκείου στη Μεταμόρφωση.

Στις 23.00 το βράδυ κι ενώ ο 16χρονος μαθητής επέστρεφε από το φροντιστήριο στο σπίτι του, μια παρέα ανηλίκων του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν.

Τον πλησίασαν και με πρόφαση το τι ομάδα είναι, άρχισαν να τον ψάχνουν και αφού βρήκαν το πορτοφόλι του, πήραν 20 ευρώ και το σκουλαρίκι που φορούσε στο αυτί του και εξαφανίστηκαν. Ο 17χρονος ειδοποίησε τη μητέρα του η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

«Είχα δει κάποια άτομα να πηγαίνουν σ’ ένα πιο μικρό παιδί και να το τραμπουκίζουν. Να το σπρώχνουν και να του λένε φέρε μου το πορτοφόλι και τέτοια», ανέφερε ανήλικος.

Σε έξαρση τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων
Τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων δεν έχουν τέλος. Στόχος; Κάποιες φορές τα χρήματα, κάποιες το κινητό και άλλες… απλά ο εκφοβισμός.

Σε κάποιες περιπτώσεις απλά θέλουν να κάνουν την πλάκα τους.

Οι δράστες της επίθεσης στη Μεταμόρφωση παραμένουν ασύλληπτοι. Το περιστατικό όμως αυτό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα αντίστοιχων συμβάντων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.