ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καθημερινή είναι η εισβολή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα και «μαζί» με αυτούς εισέρχονται στην χώρα και πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ

1 min read

Οι Τούρκοι μαζί με τους παράνομους μετανάστες προωθούν καθημερινά στην Ελλάδα πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι έχουν στήσει οργανωμένα δίκτυα κατασκοπείας σε ευαίσθητες περιοχές.

Φυσικά οι Τούρκοι πράκτορες προσποιούνται τους… παράνομους μετανάστες.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε και την είσοδο στην χώρα μας και επικίνδυνων ατόμων που στο παρελθόν είχαν υπάρξει μαχητές του ISIS και της Αλ Κάιντα ή και Τουρκμένω μαχητών που διαθέτουν συριακό διαβατήριο, δηλαδή έχουν συριακή υπηκοότητα αλλά ΤΟΥΡΚΙΚΗ εθνική συνείδηση.

Aυτό σημαίνει πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους από τους Τούρκους πράκτορες όπως και οι μαχητές του ΙSIS οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι και το κυριότερο επιχειρησιακά εμπειροπόλεμοι.

Τούρκοι πράκτορες έχουν κατακλύσει από τα μέσα του καλοκαιριού την Θράκη, με συντονιστικό κέντρο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής εκμεταλλευόμενοι τις παράνομες μεταναστευτικές ροές η εκδίδοντας «τουριστικές βίζες».

Στο «έργο» τους εντός της ελληνικής επικράτειας τους βοηθούν είτε Αλβανοί και Κοσοβάροι είτε μουσουλμάνοι εκ των παράνομων μεταναστών που έχουν εισέλθει στη Ελλάδα και έχουν πλέον προσωρινή άδεια παραμονής.

Ανενόχλητοι “αλωνίζουν” σε όλη την χώρα και όχι μόνο στην Θράκη.

Πληροφορίες του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφέρουν περισσότερα απο 100 άτομα τα οποία εισήλθαν τόσο απο τον Εβρο με απλή τουριστική βίζα, μέσω Βουλγαρίας απο το μεθοριακό σταθμό Αγίου Κωνσταντίνου και φυσικά μέσω των υποτιθέμενων “ορδών” των παράνομων μεταναστών που συνεχίζουν να περνούν από συγκεκριμένα περάσματα στον Εβρο.

Αναφορά στην υπόθεση της φερόμενης ως αξιωματικού του τουρκικού Στρατού, που υποδύθηκε την επικεφαλής της ομάδας των λαθρομεταναστών της νησίδας του Έβρου, έκανε από το βήμα της Βουλής ο Ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Συγκεκριμένα, είπε, δείχνοντας παράλληλα σχετικές φωτογραφίες:

 «Αναγνωρίζετε αυτήν την γυναίκα; Αν δεν πρόκειται περί σατανικής ομοιότητος, είναι αυτή εδώ η Τουρκάλα αξιωματικός.

 Υποδύθηκε, όπως διαβάζουμε, την επικεφαλής λαθρομεταναστών, που υπό την πίεση δήθεν ανθρωπιστών και κατ´ουσίαν “Τούρκων εσωτερικού”, έγιναν δεκτοί στην Ελλάδα. Μεταφέρθηκε σε δομή και έκτοτε αγνοείται.

Συγγνώμη, χάσαμε τη φερόμενη ως  Τούρκο πράκτορα, δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση και ο αρμόδιος Υπουργός είναι ακόμα στη θέση του; Δεν έχει καν την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί; Καμία ντροπή;»

Προς ώρας, δεν έχει υπάρξει αντίδραση από κυβερνητικής πλευράς και είναι άγνωστο εάν υπάρξει γενικώς.

Το ΕΣΚΕΕΣ (Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου και Επιτήρησης Συνόρων) ανακοίνωσε τα στοιχεία για την χρονική περίοδο από 5 έως 18 Οκτωβρίου για την παράνομη είσοδο αλλοδαπών στην Ελλάδα ΜΟΝΟ από τα νησιά.

Σε διάστημα 14 ημερών μπήκαν στην χώρα 572 αλλοδαποί από τα υποτιθέμενα ασφαλή θαλάσσια σύνορα.

Σημειώνεται ότι από τον Έβρο, δηλαδή από τα χερσαία σύνορα, καθημερινά συνεχίζουν να εισβάλουν στην χώρα περί τους 250 με 300 παράνομους μετανάστες.

Αυτό σημαίνει πως στην Ελλάδα συνεχίζει να εισέρχεται καθημερινά ένα ολόκληρο… χωριό.

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία ξεκίνησε και πάλι τις οργανωμένες προσπάθειες για να πετύχει να διεισδύσουν στην Ελλάδα χιλιάδες παράνομοι μετανάστες.

Περίπου 1.000 παράνομοι μετανάστες επιχειρούν καθημερινά, συνοδεία της τουρκικής στρατοχωροφυλακής να περάσουν τον Έβρο και να βρεθούν σε ελληνικό έδαφος.

Αυτές οι πιέσεις έχουν αυξηθεί σταδιακά τον τελευταίο μήνα, όπως παρατηρούν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ έχουν εντοπίσει ένα νέο σχέδιο της τουρκικής πλευράς να έχει διαθέσιμους παράνομους μετανάστες κοντά στις όχθες του Έβρου, ώστε με κάθε ευκαιρία να τους σπρώχνουν στην Ελλάδα.

Η τουρκική πλευρά κατά μήκος της δικής της συνοριογραμμής με τον Έβρο, στοιβάζει παράνομους μετανάστες σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, αγροικίες, στάνες και χοιροστάσια.

Κατά διαστήματα και περιστασιακά τους παρέχει την υποτυπώδη τροφή, ρουχισμό και κλινοσκεπάσματα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας εμφανίζονται ξαφνικά φορτηγά, στα οποία επιβιβάζουν τους μετανάστες τους οδηγούν στο ποτάμι και τους πιέζουν με τη βία να περάσουν στην απέναντι όχθη και το ελληνικό έδαφος.

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.